Головна » 2014 » Червень » 19 » Росія - Південна Корея - 1:1
00:47
Росія - Південна Корея - 1:1

У завершальному матчі першого туру Мундіалю Росія не змогла обіграти Південну Корею.

Акінфєєв пропускає курйозний гол

Поки усі учасники уже на повні груди вдихнули атмосферу футбольного свята, зіграли свої матчі, а дехто навіть і по два, росіяни і південнокорейці тільки дебютували. Перед стартом дехто вважав, що росіяни без проблем вийдуть з групи, інші - навпаки пророкували команді Капелло провал. Однак точно можна було сказати лише одне - для обох команд сьогоднішній матч мав велике значення, адже дуже імовірно, що саме їхня очна зустріч може в підсумку вирішити долю путівки в плей-офф.

Розпочали матч команди дуже обережно, перетворивши перший тайм у колискову, під яку у такий пізній час можна було легко заснути. Моменти можна перерахувати на пальцях однієї руки - Ігнашевіч непогано пробивав зі штрафного, а корейці відповіли ударом здалеку, після якого все той же Ігнашевіч ледь не зрізав м'яч у власні ворота. На цьому команди й розійшлися по роздягальнях. В другому таймі теж не було зливи моментів, але вже було веселіше. Раз у раз невпевнено діяв голкіпер збірної Росії Ігор Акінфєєв, який часто не фіксував прості удари корейців. Як підсумок його ненадійної гри - пропущений гол. На 68-й хвилині Кін Хо Лі вирішив пробити здалеку, і  цього разу Акінфєєв зіграв просто бездарно - м'яч вислизнув з його рук і по-зрадницьки перетнув лінію воріт. В цей момент мимоволі згадався славнозвісний гол Андрія Шевченка у ворота тих же росіян, які у далекому 99-му захищав Олександр Філімонов.

Проте втримати перемогу збірній Південної Кореї таки не вдалося. Уже через 6 хвилин Кержаков опинився в потрібний час у потрібному місці і з близької відстані вдало зіграв на добиванні. У підсумку команди розписали нічию, яка більше на користь суперникам по групі.

Вже в наступному турі на збірну Росії чекає непроста гра проти Бельгії, а Південна Корея поміряється силами з Алжиром.

Росія - Південна Корея - 1:1

Голи: Кержаков, 74 - Кін Хо Лі, 68

джерело:http://football24.ua

Категорія: Чемпіонат Світу | Переглядів: 568 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: