Головна » 2014 » Червень » 17 » Німеччина - Португалія - 4:0
01:22
Німеччина - Португалія - 4:0

Гранди європейського футболу зіграли перший поєдинок у квартеті G.

Перший хет-трик на ЧС - розгромна перемога "бундестім". Німеччина - Португалія - 4:0. ФОТО

Збірна Німеччини зуміла забити 4 голи національній команді Португалії, яка не зуміла нічого протиставити більш потужному та зіграному супернику.

Команди активно розпочали поєдинок, намагаючись забити швидкий гол. Глядачі стали свідками швидкого та небезпечного футболу, який дозволив на 12 хвилині побачити, як Мюллєр реалізовує одинадцятиметровий. Після цього португальці були змушені змінювати свої тактичні напрацювання, щоб відновити паритет у поєдинку.

Але зовсім інші плани були у підопічних Льова, які на 32 хвилині подвоїли свою перевагу, а ще за кілька хвилин зробили так, що суддя вилучив із поля Пепе. Після цього “бундестім” заволоділа ініціативою й почала грати у своє задоволення. Завдяки тотальній перевазі, німці забили ще двічі, довівши рахунок до розгромних 4:0. Окремо відзначимо гру Мюллєра, який зумів оформити хет-трик й доклав максимум зусиль до сьогоднішньої перемоги. Додамо, що форвард “Баварії” у 7 матчах чемпіонатів світу забив вже 8 голів, що звичайно викликає ще більшу повагу до цього молодого футболіста.

Попереду ще два матчі, і все може змінитися, але збірна Німеччини вже має хороші шанси на вихід із групи та з прекрасним настроєм підійде до наступного поєдинку.

Склади команд:

Німеччина: Нойєр, Боатенг, Мертезакер, Хумельс, Хьоведес, Лам, Хедіра, Крос, Озіл, Ґьоце, Мюллєр.

Португалія: Патрісіу, Алвеш, Пепе, Велозу, Коентрау, Кріштіану Роналду, Моутінью, У. Алмейда, Мейрелеш, Нані, Перейра.

Німеччина - Португалія - 4:0

Голи: 1:0 - Мюллєр (12-пен), 2:0 - Хуммельс (32), 3:0 - Мюллєр (45+1), 4:0 - Мюллєр (78)

джерело:http://football24.ua

Категорія: Чемпіонат Світу | Переглядів: 561 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: