Головна » 2014 » Червень » 22 » Німеччина - Гана - 2:2
00:28
Німеччина - Гана - 2:2

Німецька машина з величезними труднощами доїхала до нічийної зупинки.

Клозе відбирає перемогу. Німеччина - Гана - 2:2

У першому турі Бундестманншафт вразила - португальців, як не було на полі. А ось ганці втратили очко в кінці зустрічі зі штатами, перед тим пропустивши найшвидший гол цього Мундіалю.

Інтрига матчу - рідні брати по обидва боки барикад. Кевін-Прінс репрезентує Гану, а Жером там же - Німеччину. Обидва вийшли у старті і синхронно пішли з поля на заміну в другому таймі. Жоден так насправді не вразив.

На відміну від самої Гри. Ще в першій половині ганці почали пистрілюватись, але не покидало враження, що ось-ось Бундесманншафт заграє на повну силу. Гол Маріо Гьотце майже відразу по перерві був логічним продовженням таких роздумів. Однак Гана, якій не було чого втрачати, видала найкращий тайм за тривалий час. За 10 хвилин "чорні зірки" перетворили фатальний результат на повну ейфорію.

Та в шкурі переможців ганці відчували себе лише 7 хвилин. А все тому, що вийшов Міро. За менше ніж 60 секунд Клозе-гол вирівняв рекорд результативності на ЧС - тепер у німця і бразильського Роналдо по 15 голів. Забив форвард "Лаціо" у традиційному стилі, замкнувши дальню стійку. Згодом 36-річний Міро міг ще й другий додавати, але мінімально схибив.

У Гани також були шанси вирвати перемогу, та в підсумку лише нічия в героїчному бою проти класнішої команди. "Чорні зірки" тепер залежатимуть від інших команд, хоча принаймні математичні шанси до останнього туру зберігатимуть в будь-якому випадку.

Німеччина - Гана 2:2 (0:0)

Голи: Гьотце, 51, Клозе, 71 - Андре Айю, 54, Г'ян, 64

Німеччина: Нойєр, Хьоведес, Хуммельс, Хедіра (Швайнштайгер, 70), Озіл, Мюллер, Лам (к), Мертезакер, Кроос, Гьотце (Клозе, 70), Жером Боатенг (Мустафі, 46)

Гана: Дауда, Г'ян (к), Атсу (Вакасо, 73), Кевін-Прінс Боатенг (Джордан Айю, 52), Айю, Мунтарі, Рабію (Баду, 78), Менса, Асамоа, Бойє, Аффул

джерело:http://football24.ua

Категорія: Чемпіонат Світу | Переглядів: 544 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: