Головна » 2014 » Червень » 16 » Кот-д'Івуар - Японія 2:1
01:31
Кот-д'Івуар - Японія 2:1

Вожак приводить "слонів" до мети у важкому поєдинку проти непростих японців.

Кот-Д івуар - Японія - 2:1 текстова трансляція матчу чемпіонату світу 2014

Тренер івуарійців Сабрі Лямуші несподівано посадив на лавку лідера команди Дідьє Дрогба. Навіть у 36 років і навіть за півгодини знаменитий форвард допоміг своїм вирішальним впливом. Впливом більше емоційним і духовним, ніж матеріальним. Позаяк Дідьє і сам не забивав, і партнерам безпосередньо не асистував.

Однак ось воно значення самої присутності Вожака. Не минуло й хвилини, як Дрогба повів за собою понурених "слонів". Атаку до пуття не довели, зате вже в наступній Ор'є націлено подав, а Боні, який до того нещадно поров усі моменти, впевнено переправив снаряд у сітку. Трохи посвяткували, а в ще одній блискавичній атаці все той же захисник "Тулузи" навісив за тим же маршрутом, а Жервінью поставив логічну крапку.

Японці, в яких красивим голом і лідерськими якостями відзначився лише Кейсуке Хонда, від такого шоку не відійшла. У кінці зустрічі швидше Дрогба міг оформити дубль, ніж "самураї" - зрівняти. Після надважливої перемоги івуарійці мають всі шанси розраховувати на історичний плей-оф.

 Кот-д'Івуар - Японія 2:1 (0:1)

Голи: Боні, 64, Жервінью, 66 - Хонда, 17

Кот д'Івуар: Баррі, Ор'є, Бамба, Яя Туре, Ді, Бока, Зокора, Тіоте, Жервінью, Боні, Калу

Японія: Кавасіма, Учіда, Йосіда, Нагатомо, Морісіге, Кагава, Ямагуті, Хасебе, Хонда, Осако, Окадзакі

Категорія: Чемпіонат Світу | Переглядів: 725 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: