Головна » 2014 » Червень » 20 » Колумбія - Кот-д'Івуар - 2:1
00:51
Колумбія - Кот-д'Івуар - 2:1

Збірна Колумбії завдяки важкій перемозі над івуарійцями ще на крок наблизилась до 1/8 фіналу Мундіалю.

"Кафетерос" мчать у плей-оф. Колумбія - Кот-д'Івуар - 2:1. ВІДЕО

До звітного поєдинку команди підходили у ролі лідерів групи, тож перемога одного з колективів значно підвищувала шанси на плей-оф. У першому таймі африканці та литиноамериканці відверто розчарували, на двох створивши лише один стовідсотковий момент. На 28-й хвилині Родрігес виконав чудову передачу з лівого флангу, а Гутьєрес без опіки метрів з 5-ти не зумів влучити по м'ячу.

А ось після перерви на полі помітно повеселішало, в першу чергу, завдяки активним діям підопічних Пекермана. На 59-й хвилині після сольного проходу Куадрадо влучив у поперечку, а вже через 5 хвилин рахунок відкрив Родрігес. Невтомний Куадрадо виконав навісну передачу з кутового, а Джейм, вигравши боротьбу на другому поверсі, відправив круглого під поперечку воріт Баррі. На досягнутому колумбійці зупинятися не збиралися і дуже швидко подвоїли свою перевагу. Хуан Кінтеро, який з'явився на полі у другому тайм, чітко реалізував вихід на побачення із Баррі.

До честі "слонів", вони не упустили руки, і дразу ж відквитали один м'яч. Супергол записав собі у актив Жервінью, який зміщуючись з правого флангу, обіграв трьох захисників та влучив у ближню дев'ятку воріт Оспіни. Під завісу зустрічі не менш феноменальним м'ячем міг відзначитися Кінтеро, однак з його ударом із центру поля впорався Баррі.

У підсумку Колумбії тепер лише диво може завадити не вийти із групи, а Кот-д'Івуару ще доведеться добряче поборотися за місце під сонцем.

Колумбія - Кот-д'Івуар - 2:1

Голи: Родрігес, 64, Кінтеро, 70 - Жервінью, 74

джерело:http://football24.ua

Категорія: Чемпіонат Світу | Переглядів: 587 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: