Головна » 2014 » Червень » 20 » Камерун - Хорватія - 0:4
00:47
Камерун - Хорватія - 0:4

"Неприборканим левам" має бути соромно не стільки навіть за рахунок, а за свою поведінку в матчі та на турнірі загалом.

Манджукіч оформив дубль

Камерун справив гнітюче враження ще в першому матчі з "ацтеками", тоді як хорвати могли нарікати на невиправданий пенальті, який по суті і приніс перемогу бразильцям. Фаворитами сьогодні були хлопці Ковача, тим паче у "левів" через травму відсутня головна зірка - Самуель Ето'О. І європейці підтвердили свої претензії добротною грою: на класі забили 4, а могли всі 10.

Африканці старались, в цьому не відмовиш. Біда лиш у тому, що старалась тільки половина гравців. Несмак. Такі емоції викликала поведінка Ассу-Екото. Гравець, який нічого не зробив ні в атаці, ні в захисті, наїхав з якимись претензіями до Бенджаміна Муканджо, який старався і працював на атаку чи не більше за всіх. І це прямо на футбольному полі, коли гра тривала! Добре, що вистачило розуму партнерам втрутитись, а то бути б бійці і немислимому обопільному вилученню. А може, Ассу-Екото просто банально не хотів грати далі? Преміальні ж вибили.

Як ось не захотів мучитись Алекс Сонг. Ще один суперстар, хавбек самої "Барселони". Пояснити поведінку Сонга раціонально дуже важко. Біг собі плече в плече з Манджукічем і тут раптово зарядив кулаком у спину Маріо. Вилучення на місці. Камерунське жахіття тривало весь матч. Бідолашного воротаря Ітанджа розстрілювали з усіх позицій, тоді як самі африканці все ніяк не могли отримати дивідендів із численних ударів.

У хорватів усе чудово. Дісталось по ногах Срні, але Даріо матч продовжив. Плетікоса наприкінці матч видав класний сейв. Інший "гірник" - Едуардо - допоміг оформити дубль Манджукічу, який вийшов на перший матч після дискваліфікації.

В останньому турі Хорватія позмагається з Мексикою, радше за все, таки за друге місце.

Камерун - Хорватія 0:4 (0:1)

Голи: Оліч, 11, Перішич, 48, Манджукіч, 61, 73

Вилучення: Сонг, 40

Хорватія: Плетікоса, Праньїч, Перишич, Чорлука, Ловрен, Ракітіч, Модріч, Срна (к), Манджукіч, Оліч, Саммір

Камерун: Ітандж, Ассу-Екотто, Нкулу (к), Сонг, Муканджо, Абубакар, Чупо Мотінг, Шеджу, Мбіа, Ено, Матіп

джерело:http://football24.ua

Категорія: Чемпіонат Світу | Переглядів: 569 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: