Головна » 2014 » Червень » 19 » Іспанія - Чилі - 0:2
01:01
Іспанія - Чилі - 0:2

Збірна Іспанії після краху в першому матчі Мундіалю продовжила падіння в грі проти Чилі. Цього разу поразка стала фатальною - іспанці можуть замовляти квитки додому.

Чилійці і голландці - в плей-офф, чемпіони пакують валізи. Іспанія - Чилі - 0:2

Відаль і компанія вже мали в своєму активі три очки, тож сьогодні могли спокійно зіграти і на нічию, але чилійці вирішили не відтягати справу до матчу з Нідерландами. Іспанія пропустила вже на 20-й хвилині. Арангіс віддав у центра штрафного на Варгаса, той розхитав Касільяса і в падінні відправив м'яч у кут воріт.

В Іспанії в цьому матчі мало що виходило - Дієго Коста ніяк не міг зачепитись за м'яч, Іньєста не так часто тішив своїми геніальними пасами, а в захисті щоразу траплялися провали. На 43-й захисники "Фурії" вкотре не встигли за прудконогими чилійцями і пропустили вдруге. Санчес класно пробив зі штрафного, Касільяс відбив, а Арангіс зіграв на підхоплені відправивши м'яч у сітку. В другому таймі команда Дель Боске мала кілька нагод, аби врятувати ситуацію, але могла й пропустити, що стало б повним провалом. Хоча й без того, приводу для радості у вболівальників Іспанії нема - їхня команда вже після другого туру вилітає з Мундіалю.

Іспанія - Чилі - 0:2

Голи: Варгас, 20, Арангіс, 43

джерело:http://football24.ua

Категорія: Чемпіонат Світу | Переглядів: 536 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: