Головна » 2014 » Червень » 22 » Гондурас - Еквадор - 1:2
00:19
Гондурас - Еквадор - 1:2

Збірна Еквадору з боями вириває перемогу в протистоянні з аутсайдером групи E.

Еннер Валенсія - еквадорський герой!

Та попереду в Еннера Валенсії і Ко найважчий суперник - Франція. Галли, до слова, вболівали за гондурасців. Виграв усе ж Еквадор, проте французи й так лише в неймовірній теорії можуть не пройти у плей-оф. Адже команда Дешама в 3 турі мусить програти з фантастичним рахунком, аби втратити першу сходинку.

Для еквадорців сьогодні завдання було просте - перемога або смерть. Проте в ході зустрічі складалось враження, що їм і 1 бал не світить. Навіть якщо взяти статистику, гондурасці перебили суперника за влучними ударами. Та й за моментами ні в чому не поступались. Однак у команді Луїса Суареса забракло класного форварда. Костлі рахунок в матчі відкрив, а далі вже забивали лише представники КОНМЕБОЛ.

Окремо варто відзначити Еннера Валенсію. Саме 24-річний хавбек мексиканської "Пачуки", а не зірковий Антоніо, який представляє МЮ, знову відігравав роль головної скрипки у своїй команді. Дубль "Супермена" (замкнув дальню стійку і виграв повітряну дуель) вивів його у когорту найкращих снайперів турніру. Більше трьох голів поки не забивав ніхто.

Гондурас - Еквадор 1:2 (1:1)

Голи: Костлі, 31 - Еннер Валенсія, 34, 65

Гондурас: Вальядарес (к) - Бекелес, Бернардес, Фігероа, Ісагірре - Кларос, Гаррідо, Еспіноза, - Бенгтсон, Костлі, Бонєк Гарсія

Еквадор: Домінгес - Гуагуа, Ерасо, Паредес, Мінда - Нобоа, Монтеро, Антоніо Валенсія (к), Айові - Кайседо, Еннер Валенсія

джерело:http://football24.ua

Категорія: Чемпіонат Світу | Переглядів: 571 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: