Головна » 2014 » Червень » 16 » Франція - Гондурас - 3:0
01:48
Франція - Гондурас - 3:0

Франція із футболом зав'язувати не буде - Гондурас нещадно битий.

Бензема і технологія. Франція - Гондурас - 3:0

Усе було досить просто, хоча помучитись майже тайм таки довелось. Поперечки, дивацькі сейви воротаря Вальядареса і ... пенальті. Паласіос, в якого всередині тайму була гаряча суперечка з елементами бойових мистецтв з Погба, побачивши опорника "ле бльо", з розгону врізався в нього. Пенальті і друга жовта. Без попередження бразильський рефері міг і обійтися, але вирішив проявити принциповість. Далі гондурасці гратимуть без своєї головної і чи не єдиної зірки.

Так сталось, що Бензема забив гол перед самою перервою, а за декілька хвилин після відпочинку фактично став автором другого взяття воріт. Після удару Каріма і влучання в каркас Вальядарес закинув снаряд за лінію власних воріт. Спершу арбітри гол не зарахували, але технологія goal-line вперше в історії Мундіалів стала в нагоді. Третій (документально другий) гол Бензема знову прийшов доволі легко - розчаровані гондурасці не встерегли форварда "Реала"

У першому матчі групи E Швейцарія у драматичному стилі здолала Еквадор.

Франція - Гондурас 3:0 (1:0)

Гол: Бензема, 45 (пен.), 72, Вальядарес, 48 (авт.)

Вилучення: Паласіос, 45 (друга жовта)

Франція: Льоріс - Дебюші, Варан, Сахо, Евра - Вальбуена, Кабай, Матюїді, Погба, Грізман - Бензема

Гондурас: Вальядарес - Бекелес, Бернардес, Фігероа, Ісагірре - Нахар, Вілсон Паласіос, Гаррідо, Еспіноса - Бенгтсон, Костлі

джерело:http://football24.ua

Категорія: Чемпіонат Світу | Переглядів: 549 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: