Головна » 2014 » Червень » 16 » Чилі - Австралія - 3:1
01:14
Чилі - Австралія - 3:1

У чилійців і австралійців була прекрасна нагода вирватись на одне з перших місць, якою скористались ті, від кого цього й чекали.

Алексіс не підвів
 

Чилійці порівняно з Австралією були фаворитами. Так, команда Відаля і Алексіса немало пропускає, але компенсує це видатною атакою і пристойною середньою лінією. Водночас "соккеруз" після зміни наставника позбулись кількох ветеранів, зокрема, воротаря "Челсі" Марка Шварцера. І наразі без особливого успіху, австралійці просто витягують силами талановитої молоді і беззаперечного авторитету Тіма Кехілла.

"Ла роха" взялись до справи зі старту, але легкість, з якою австралійці впускали супротивника на свою територію, ледь не зіграла злий жарт з командою Хорхе Сампаолі. Кехілл протягом однієї хвилини мало не перетворив суттєву перевагу команди Чилі в порох, але блискуча гра Клаудіо Браво так і не дозволила "соккеруз" вирівняти становище. Зрештою, спрацювали заміни чилійського наставника: Босежур зіграв на добиванні після удару Пінільї, і гру на урочисті ноті було завершено.

У другому турі на "червону команду" чекають інші "червоні" - чинні чемпіони світу та Європи. Зі стратегічного погляду Чилі влаштує і нічия. В іншому матчі Австралія спробує ще раз приємно здивувати, адже попри поразку підопічні Постекоглу справили гідне враження.

Чилі - Австралія 3:1 (2:1)

Голи: Санчес, 11, Вальдівія, 14, Босежур, 90+2 - Кехілл, 35

Чилі: Браво - Мена, Хара, Ісла, Арангіс, Діас, Вальдівія (Босежур, 68), Відаль (Гутьєрес, 60), Медель, Варгас (Пінілья, 88), Санчес

Австралія: Раян - Франьїч (Макгован, 49), Спірановіч, Девідсон, Вілкінсон, Мілліган, Єдінак, Лекі, Оур (Хеллоран, 69), Брешіано (Троїзі, 78), Кехілл

джерело:http://football24.ua

Категорія: Чемпіонат Світу | Переглядів: 563 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: