Головна » 2014 » Червень » 18 » Бразилія - Мексика - 0:0
00:49
Бразилія - Мексика - 0:0

На арені "Кастелан" у Форталесі господарі Мундіалю бразильці розписали "суху" нічию зі збірною Мексики.

Суперсейв Очоа після удару Неймара

Якби "Золотий М'яч" вручали за підсумками одного матчу, то лауретом цієї престижної футбольної премії сьогодні став би мексиканський голкіпер Гільєрме Очоа. Своїми численними суперсейвами він затьмарив, навіть, таку зірку, як Неймар. Однак, все по порядку.

Розпочали команди дуже слабо - бразильці помилялися у елементарних ситуаціях, а мексиканцям бракувало фантазії на останній стадії атаки. Така картина спостерігалася на полі до 26-ї хвилини, коли у всій красі засяяла зірка Очоа. Дані Алвес знайшов Неймара у карній зоні, той головою пробив під ближню стійку, а Гілльєрме у неймовірному стрибку врятував свою команду від голу. Вдруге Очоа довелось демонструвати свою неймовірну форму вже перед самісіньким свистком на перерву, коли він не дозволив себе переграти Паулінью у ближньому бою.

Після перерви Сколарі вирішив випустити на поле Бернарда, який замінив непомітного Раміреса. Цей хід наставника "селесао" виявився вдалим, адже нападник "Шахти" став чи не найгострішим гравцем бразильської атаки. Саме після його класної передачі Неймар не зумів переграти Очоа ударом метрів з 7-ми. Мексиканці ж в обороні також не сиділи і раз-по-раз тероризували ворота Сезара дальніми ударами. Особливо близькими до успіху Були Васкес та Гуардадо. Та все ж наприкінці зустрічі ближчими до перемоги були господарі, яким усі плани зіпсував вже згаданий Очоа. Цього разу він впорався з ударом впритул головою від Тьяго Сілви.

Отже, Бразилія вкотре не продемонструвала тієї гри, яка б могла дозволити "пентакампеонс" претендувати на омріяний кубок, а Мексика, схоже, може стати одним з відкриттів турніру.

Склади команд:

Бразилія: Сезар, Дані Алвес, Тьягу Сілва, Давід Луїз, Марсело, Паулінью, Оскар (Вілліан, 84), Неймар, Рамірес (Бернард, 46), Фред (Жо, 69)

Мексика: Очоа, Родрігес, Морено, Агілар, Маркес, Лаюн, Гуардадо, Васке, Еррера (Фабіан, 76), Дос Сантос (Хіменес, 84), Перальта (Чічаріто, 74)

Бразилія - Мексика - 0:0

джерело:http://football24.ua

Категорія: Чемпіонат Світу | Переглядів: 573 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: