Головна » 2014 » Червень » 13 » Бразилія - Хорватія - 3:1
15:46
Бразилія - Хорватія - 3:1

У Сан-Паулу в матчі-відкриття ЧС-2014 збірна Хорватії більш ніж достойно виглядала проти Бразилії, але все змінив пенальті на 71-й хвилині.

Бразилія - Хорватія: Найбільш український матч чемпіонату світу завершився тріумфом господарів

Більшість футбольних людей перед грою віддавали безперечну перевагу господарям турніру, але були й такі, які вірили в Хорватію. І не дарма, в складі команди Ковача чимало зірок екстра-класу, які готові були дати прикурити бразильським колегам, від яких сьогодні чекали тільки перемоги.

Хорватам майже вдалося здивувати футбольний світі і бразильську публіку зокрема. Саме вони першими відкрили рахунок, шокувавши "Арену Корінтіанс". Якщо точніше, то забивали навіть не хорвати, а Марсело зрізав м'яч у власні ворота. Попри блідий старт команда Сколарі все-таки зрівняла рахунок ще в першому таймі. На 29-й хвилині Неймару вдався більярдний удар - м'яч від стійки влетів у ворота. Хорвати виглядали дуже пристойно і, по суті, контролювали ситуацію, поки в гру не втрутився арбітр. Ловрен трішки притримав у власному штрафному Фреда - арбітр без вагань показує захиснику жовту і холоднокровно ставить пенальті. Неймар з 11 метрів ледь не схибив - Плетікоса вгадав напрям польоту, дотягнувся до м'яча, але парирувати так і не зумів. До честі хорват, вони не опустили рук, а продовжили атакувати. Однак замість забитого голу, отримали 3-й м'яч у власні ворота. Бразильці піймали на контраатаці, яку прицільним ударом завершив Оскар. Бразильці розпочинають з перемоги, а хорвати на цьому Мундіалі своє слово ще точно скажуть.

 

Бразилія - Хорватія - 3:1

Голи: Неймар, 29, 71 (пен.), Оскар, 90+1 - Марсело, 11 (авт.)

 

Категорія: Чемпіонат Світу | Переглядів: 554 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: