Головна » 2014 » Червень » 23 » Бельгія - Росія - 1:0
00:28
Бельгія - Росія - 1:0

Мінімальна поразка росіян дозволила бельгійцям святкувати вихід в 1/8 фіналу мундіалю.

Переможний удар Оріджі

Короткий спалах активності у кінці зустрічі подарував "Rode Duivels" заповітну перемогу. Збірна Бельгії таким чином вперше за 12 років вийшла у плей-офф чемпіонату світу.

Автором переможного гола знову став гравець, який вийшов на заміну. Дев'ятнадцятирічний Оріджі на 88 хвилині після пасу Азара потужно пробив над руками Акінфеєва. У першому матчі з Алжиром голи у складі бельгійців також забивали гравці, які вийшли на заміну.

Цілком заслужена перемога бельгійців, якщо аналізувати гру за двома таймами. Першу половину гри підопічні Марка Вільмотса намагались диктувати за своїм сценарієм, проте російським захисникам вдавалось в останню мить нейтралізовувати небезпеку. Другий тайм активніше розпочали обидві команди, проте через п'ять хвилин ініціативою вже володіли росіяни, які таки хотіли відігратись. Їм найбільше припав до душі правий фланг, через який у першому таймі проходило найбільше атак бельгійців. Бельгійці виглядали втомленими і росіяни могли відзначитись. Однак фінальний "забіг" виграли "Rode Duivels".

Росіяни, незважаючи на поразку, мають шанси вийти у наступний етап. Найоптимальнішим для них результатом була б нічия у наступному поєдинку групи між корейцями та алжирцями.

 Бельгія - Росія - 1:0

Гол: Оріджі, 88

джерело:http://football24.ua

Категорія: Чемпіонат Світу | Переглядів: 751 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: