Головна » 2014 » Червень » 18 » Бельгія - Алжир - 2:1
00:45
Бельгія - Алжир - 2:1

Стартовий матч групи Н. 1 тур. Бельгія - Алжир.

Бельгія – Алжир. 5 питань матчу - изображение 4

Матч почався без переваги жодної з команд. Бельгійці, втім, швидко перебрали ініціативу на себе і більшу частину першого тайму провели на половині поля африканців. Щоправда дивідендів від численних атак і контролю м'яча не було жодних. Натомість провалився лівий фланг оборони "дияволів", де на шаленій швидкості "літав" лідер алжирців Фегулі. Вертонген не встиг за Фегулі і порушив правила на зірці "Валенсії" в межах штрафного майданчику. Пенальті і сам Фегулі приводить 11-метровий вирок до виконання. По суті, європейці нічого не змогли наблизитись до встановлення паритету. Найбільша небезпека була лише від дальніх пострілів Вітселя.

Все змінилось з виходом на поле Мартенса і Феллаїні, яких багато хто очікував побачити зі старту. Феллаїні зрівняв рахунок, а Мертенс вивів "дияволів" вперед. Алжирці в другому иаймі зробили вагому помилку, яка фактично і призвела до негативного результату в матчі. Африканська команда надто захопилась обороною і просто не витримала атакувальних потуг бельгійців.

Взагалі, Алжир сподобався. Звісно, це не топ-команда, але це далеко і не "хлопчики для биття". "Лиси" ще попсують нерви росіянам та корейцям і цілком можуть зачепитись за другу позицію в групі і вийти в 1/8. Лише хотілось би побачити більш гостроатакуючу гру від алжирців, які володіють хорошим потенціалом попереду.

Бельгія, чесно кажучи, не вразила. Статус фаворитів для них поки надто гучний діагноз. До речі, наставник збірної Бельгії, мабуть, трохи помилився зі стартовим складом. Очевидно, що після замін команда заграла по-новому і варто очікувати, що стартовий склад в наступному матчі поповниться Феллаїні та Мертенсом.

Стартові склади

Бельгія: Куртуа, Алдервейрелд, Компані, Вертонген, ван Бюйтен, Вітсель, де Брюйне, Е. Азар, Дембеле, Шадлі, Лукаку

Алжир: М'Болі, Бугерра, Гулам, Халліш, Мостефа, Фегулі, Меджані, Бенталеб, Таідер, Махрес, Судані

Бельгія - Алжир - 2:1

Голи: Феллаїні,70; Мертенс,80 - Фегулі, 25 (П)

Категорія: Чемпіонат Світу | Переглядів: 635 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: