Головна » 2014 » Червень » 22 » Аргентина - Іран - 1:0
00:24
Аргентина - Іран - 1:0

У другому турі бразильського Мундіалю "альбіселесте" дотягнули з вирішенням питання про переможця до компенсованих хвилин.

Чемпионат мира: Месси приносит Аргентине трудную победу над Ираном

Нинішній турнір навчив дуже обережно підходити до шансів команд, адже на будь-якому місці на глядачів чигає сенсація. Хоча найменшою мірою це стосується південноамериканських збірних, які рівно й успішно проходять груповий етап. Колумбійці та чилійці вже в 1/8. Бразильцям треба дуже постаратись, аби туди не вийти. Відтак найгірші справи в Еквадору, якому доведеться перемагати потужних французів в 3 турі.

Аргентина в першому турі не надто вразила, але мусимо зважати й на рівень суперника. Боснія та Герцеговина - фаворит у боротьбі за другу сходинку цієї групи, тож опір команда Джеко чинила гідний. А ось іранці показали закритий футбол, не дозволивши нігерійцям себе пробити. Безумовно, і сьогодні від команди Карлуша Кейруша варто було чекати масованої дисциплінованої оборони.

Аргентинці натхненно атакували в першому таймі, але з плином часу нагоди марнували, а холоднокровності ставало менше. Тим часом іранські хлопці відчули впевненість і раз-по-раз мучили суперника гострими контрами. Ромеро з чудовими ударами Рези і Дежаги справився на відмінно, а ось Хагігі таки пропустив. Кілька сантиметрів вільного простору за межами штрафного, і Лео Мессі, який до того мав не один шанс, викручує снаряд у дальній кут.

Надійний голкіпер і геній Мессі - Іран втрачає можливість створити сенсацію, тоді як Аргентина радіє надважкому тріумфові, який приносить повноцінні 3 очки.

Аргентина - Іран 1:0 (0:0)

Гол: Мессі, 90+1

Аргентина: Ромеро, Гарай, Сабалета, Гаго, Ді Марія, Ігуаїн, Мессі (к), Маскерано, Рохо, Феде Фернандес, Агуеро

Іран: Хагігі, Хаджсафі, Хоссейні, Садегі, Некунам (к), Шоджаї, Теймурян, Монтазері, Гучанеджад, Дежага, Пуладі

Категорія: Чемпіонат Світу | Переглядів: 721 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: