Головна » 2014 » Червень » 17 » Аргентина - Боснія і Герцеговина - 2:1
01:15
Аргентина - Боснія і Герцеговина - 2:1

Збірна Аргентини стартувала на Мундіалі із непростої звитяги над Боснією і Герцеговиною.

Аргентина при слабой игре переиграла Боснию и Герцеговину

"Альбіселестес" зуміли відкрити рахунок вже на 2-й хвилині гри. Мессі виконав навісну передачу зі штрафного, а Колашинаць з декількох метрів відправив м'яч у сітку власних воріт. Здавалось, що після швидкого голу боснійці "попливуть", однак не так сталося, як гадалося.

Команда Сушіча взяла м'яч під свій контроль і могла відігратися на 13-й хвилині. Хайровіч вийшов на побачення з Ромеро після передачі від Місімовіча, але через поганий прийом шкіряного дуель аргентинському голкіперу програв. Підопічні ж Сабельї до перерви були не схожі самі на себе. У діях Мессі та Ко простежувалося багато браку та невимушених помилок. Більше того, "біло-блакитним" відверто пощастило, коли Ромеро здійснив суперсейв після удару Луліча головою наприкінці першої половини гри.

Після перерви Сабелья випустив на поле Ігуаїна та Гаго. Перший додав у гостроті в атаці, а другий зумів навести порядок у центрі поля. Однак ключову роль у перемозі Аргентини все ж зіграв Мессі. На 65-й хвилині, обігравшись з Ігуаїном на підступах до штрафного майданчика боснійців, Лео обійшов двох захисників і більярдним ударом від стійки поцілив у дальній кут воріт Беговіча. Цей м'яч остаточно добив балканців. Підопічні Сушіча втратили у компактності, раз-по-раз пропускаючи гострі контрвипади латиноамериканців. І все ж на гол престижу боснійці таки спромоглися. Під завісу матчу Ібішевіч відправив м'яч поміж ніг Ромеро, використавши класну передачу Луліча.

У підсумку Аргентина здобуває важку перемогу над прямим конкурентом за вихід із групи з першого місця, а Мессі вперше з 2006-го року забиває на Мундіалі.

Склади команд:

Аргентина: Ромеро, Сабалета, Гарай, Фернандес, Камапаньяро (Гаго, 46), Рохо, Маскерано, Максі Родрігес (Ігуаїн, 46), Ді Марія, Мессі, Агуеро (Білья, 87)

Боснія і Герцеговина: Беговіч, Бічакчіч, Спахіч, Колашинаць, Бешіч, П'яніч, Місімовіч (Медунянін, 74), Муйджа (Ібішевіч, 69), Луліч, Хайровіч (Вишча, 71), Джеко

Аргентина - Боснія і Герцеговина - 2:1

Голи: Колашинаць, 2 (автогол), Мессі. 65 - Ібішевіч, 84

Категорія: Чемпіонат Світу | Переглядів: 642 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: