Головна » 2014 » Червень » 16 » Англія - Італія - 1:2
01:41
Англія - Італія - 1:2

Поєдинок під номером 25 в історії цих національних збірних згідно з реєстром ФІФА завершився перемогою Пранделлі над Ходжсоном.

Кехілл губить Балотеллі у вирішальному епізоді

Остання зустріч такого високого класу, як сьогодні, трапилась у столиці України, де глядачі так і не побачили голів до серії пенальті, де путівку у півфінал виборола "Скуадра".

Цікавий контраст був у стартових складах "адзуррі" і "трьох левів". Англійці вийшли із агресивною схемою з трьома номінальними форвардами, тоді як Італію на вістрі представляв з початку лише (або аж) Супер-Маріо. Пранделлі не міг розраховувати на свого №1 - Буффон травмувався і має відновитись ближче до наступних ігор. Довелось виручати парижанину Сірігу.

Просто реалізувати свої моменти. Дуже просто, строго і стильно. Почерк впевненої у собі, класної команди сьогодні показала Італія. Хтось скаже: заморозили результат після переможного голу Балотеллі. Але, на хвилиночку, в "трьох левів" залишалось ще понад 45 хвилин на те, аби знову вирівняти становище. Шанси були, надійність продемонстрував згаданий Сальваторе Сірігу, більш цупко діяли захисники. А що менше залишалось часу, то більше нервували британці - із вигідних позицій били куди завгодно, лиш не в ціль.

Результат закономірний, хоча таким же спокійно міг бути і будь-який інший підсумок. Переважила не кількість форвардів чи моментів, в чому Англія була таки кращою, а вміння вигризти максимум і тактично грамотно довести гру до переможного кінця. Легко сказати, а зробити це здатні лише поодинокі команди чемпіонського класу.

У першому матчі групи D, нагадаємо, ще один фаворит "групи смерті" - Уругвай - зазнав колосального фіаско. У наступній грі між собою зіграють "аутсайдери" після першого туру: вирішальний бій англійців та уругвайців за право вижити в непростій для них компанії.

Англія - Італія 1:2 (1:1)

Голи: Старрідж, 37 - Маркізіо, 35, Балотеллі, 50

Англія: Харт - Джонсон, Ягелка, Кехілл, Бейнс - Джеррард, Хендерсон, Стерлінг - Руні, Старрідж, Велбек

Італія: Сірігу - К'єлліні, Палетта, Барцальї, Дарміан - де Россі, Пірло, Верратті - Кандрева, Маркізіо - Балотеллі.

джерело:http://football24.ua

Категорія: Чемпіонат Світу | Переглядів: 557 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: