Головна » 2014 » Лютий » 26 » "Зеніт" - "Борусія" - 2:4
02:37
"Зеніт" - "Борусія" - 2:4
Ліга чемпіонів завітала у культурну столицю Росії, де в рамках 1/8 фіналу ЛЧ місцева команда поступилася гостям із Дортмунда.
Мхітарян та Ройс шокували господарів

Справжній Бліцкриг застосували гості в дебюті поєдинку. Вже на 4-й хвилині господарів шокував Мхітарян, пробивши без шансів для Лодигіна. У цьому епізоді відзначимо вдалі індивідуальні дії Ройса, який накрутив двох захисників та переадресував м'яч на вірменина. А ще через дві хвилини відзначився і сам Марко, довівши до логічного завершення класну комбінацію за участю Піщека та Гроскройца. Підопічні ж Спалетті у першому таймі запам'ятались лише активними діями Халка та абсолютно беззубою грою в атаці.

Після перерви команди влаштували таку собі перестрілку. На 58-й хвилині Шатов використав провал в обороні гостей, вдало зігравши на добиванні після влучання Рондона у стійку. "Борусія" з відповіддю не зволікала, відповівши голом Лєвандовскі через три хвилини. Польському бомбардиру вдало асистував його співвітчизник Піщек. До честі пітерців, вони не здавалися, і отримали право на пенальті, який без шансів для Вайденфеллера виконав Халк. Однак, останнє слово було за дортмундцями. Тимощук у простій ситуації втратив м'яч у центрі поля, шкіряну кулю перехопив Ройс та віддав ще далі на Лєвандовскі - Роберт був безжальний.

У підсумку команда Клоппа здобуває легку перемогу і практично виконує завдання виходу у 1/4 фіналу ЛЧ.

Склади команд:

"Зеніт": Лодигін, Крішито, Ломбартс, Нету, Анюков (Смольніков, 84), Шатов, Файзулін, Вітсель, Халк, Аршавін (Тимощук, 15), Рондон (Кержаков, 84)

"Борусія": Вайденфеллер, Фрідріх, Папастопулос, Піщек, Шмельцер, Кель, Ройс (Хофман, 85), Шахін, Гроскройц (Дурм, 91), Лєвандовскі, Мхітарян (Обамеянг, 70)

 

"Зеніт" - "Борусія" - 2:4

Голи: Шатов, 58, Халк, 69 (пенальті)  - Мхітарян, 4, Ройс, 5, Лєвандовскі, 61, 71

джерело:http://football24.ua

Категорія: Ліга Чемпіонів | Переглядів: 586 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: