Головна » 2013 » Березень » 21 » Збірна України вирушила у Польщу
17:30
Збірна України вирушила у Польщу
У четвер вранці збірна України чартерним рейсом з аеропорту "Бориспіль" взяла курс на Варшаву, де днем пізніше проведе черговий матч відбірного циклу ЧС-2014 - проти збірної Польщі.
 

З числа тих футболістів, які були викликані в розташування української національної команди для підготовки до майбутнього поєдинку, в столицю Польщі не відправився лише півзахисник "Дніпра" Євген Коноплянка, який відчуває проблеми з хребцями, і зіграти у Варшаві не зможе.

Таким чином, у матчі з поляками головний тренер збірної України Михайло Фоменко зможе розраховувати на 24-х виконавців. 18 з них сформують заявку на поєдинок.

Воротарі: Андрій П'ятов ("Шахтар"), Олександр Горяїнов ("Металіст"), Рустам Худжамов ("Іллічівець").

Захисники: Богдан Бутко ("Іллічівець"), В'ячеслав Шевчук, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький (усі - "Шахтар"), Євген Хачеріді, Євген Селін (обидва - "Динамо"), Віталій Мандзюк, Артем Федецький (обидва - "Дніпро" ).

Півзахисники: Анатолій Тимощук ("Баварія", Німеччина), Олег Гусєв, Денис Гармаш, Андрій Ярмоленко, Роман Безус (всі - "Динамо"), Руслан Ротань, Сергій Кравченко (всі - "Дніпро"), Микола Морозюк ("Металург" Д), Тарас Степаненко ("Шахтар").

Нападники: Євген Селезньов, Роман Зозуля (обидва - "Дніпро"), Марко Девіч ("Металіст"), Володимир Гоменюк ("Арсенал").

Додамо, що після прибуття до Варшави, збірна України одразу заселиться в готель і, перепочивши, ввечері проведе тренування на полі стадіону "Народового". А перед його початком головний тренер української національної команди Михайло Фоменко дасть регламентну передматчеву прес-конференцію.

Нагадаємо, матч Польща - Україна відбудеться в п'ятницю, 22 березня і розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Категорія: Спорт | Переглядів: 612 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: