Головна » 2013 » Березень » 13 » З Гоменюком на Польщу
02:03
З Гоменюком на Польщу
Напередодні ключового матчу кваліфікації ЧС-2014 проти Польщі Михайло Фоменко повернув до складу українців форварда київського "Арсеналу" Володимира Гоменюка.

С Гоменюком на Польшу

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко оголосив список з 25 гравців, викликаних на матчі відбіркового циклу чемпіонату світу 2014 року проти команд Польщі (Варшава) та Молдови (Одеса).
Для продовження боротьби за путівку на фінальний турнір до Бразилії синьо-жовтим необхідно вигравати ці поєдинки, і вони ставлять перед собою завдання набрати максимум очок. "Після трьох стартових турів ми опинилися в скрутному становищі, посідаючи п'яте місце в групі, - розповів наставник. - Але не варто забувати, що попереду ще сім ігор. Всі вони дуже важливі. Не будемо квапити події, потрібно рухатися крок за кроком. Зараз важливі матчі у Варшаві та Одесі. Після них і будемо намічати такі цілі ".

Під керівництвом Фоменко збірна України встигла провести лише одну контрольну зустріч, обігравши 6 лютого в Севільї команду Норвегії - 2:0. У порівнянні з тим матчем у складі синьо-жовтих відбулося декілька змін. Цього разу залишилися без виклику голкіпер донецького "Металурга" Олександр Бандура, а також хавбеки Денис Олійник і Андрій Богданов з "Дніпра" та київського "Арсеналу" відповідно.

Зате повернулися під прапори збірної 37-річний воротар "Металіста" Олександр Горяїнов, опорний півзахисник "Дніпра" Сергій Кравченко, а також форвард "Арсеналу" Володимир Гоменюк, не з'являвся у збірній з осені 2008-го.

Найбільше представництво в березневому заклику Фоменко знову отримав "Дніпро", який делегував у збірну сім гравців. Втім, участь Євгена Коноплянки під питанням - останні два тижні хавбек пропустив через травму спини. Київське "Динамо", як і "Шахтар", направить до Польщі шість футболістів. За два гравці приїдуть з "Металіста" і "Іллічівця".

Склад збірної України:
Воротарі: Олександр Горяїнов ("Металіст"), Андрій П'ятов ("Шахтар"), Рустам Худжамов ("Іллічівець").

Захисники: Богдан Бутко ("Іллічівець"), Олександр Кучер ("Шахтар"), Віталій Мандзюк ("Дніпро"), Ярослав Ракицький ("Шахтар"), Євген Селін ("Динамо" Київ), Артем Федецький ("Дніпро") , В'ячеслав Шевчук ("Шахтар"), Євген Хачеріді ("Динамо" Київ).

Півзахисники: Роман Безус ("Динамо" Київ), Денис Гармаш ("Динамо" Київ), Олег Гусєв ("Динамо" Київ), Євген Коноплянка ("Дніпро"), Сергій Кравченко ("Дніпро"), Микола Морозюк ("Металург "Донецьк), Руслан Ротань (" Дніпро "), Тарас Степаненко (" Шахтар "), Анатолій Тимощук (" Баварія "), Андрій Ярмоленко (" Динамо "Київ).

Нападники: Володимир Гоменюк ("Арсенал" Київ), Марко Девіч ("Металіст"), Роман Зозуля ("Дніпро"), Євген Селезньов ("Дніпро").


Категорія: Спорт | Переглядів: 561 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: