Головна » 2013 » Лютий » 11 » Вартість квитків на фінал ЛЧ - від 60-ти фунтів
01:43
Вартість квитків на фінал ЛЧ - від 60-ти фунтів

У понеділок розпочнеться прийом заявок від охочих відвідати травневий фінал Ліги чемпіонів УЄФА, який пройде в Лондоні на стадіоні "Вемблі".

Продаж квитків на фінал Ліги чемпіонів 2013-го року розпочнеться опівдні 11-го лютого за центральноєвропейським часом і завершиться 15-го березня о 18:00.

Основна частина квитків буде реалізована між уболівальниками фіналістів і широкою публікою. Загальна місткість трибун лондонського "Вемблі", який прийме фінал 25-го травня (зустріч розпочнеться о 19:45 за місцевим часом або о 20:45 СЕТ), складе 86 тисяч чоловік. Для широкої публіки і вболівальників фіналістів виділено 68% квитків, тобто 59 тисяч.

Обидва фіналісти отримають по 25 тисяч квитків, а ще 9 тисяч будуть поширені серед уболівальників з усього світу за допомогою сайту UEFA.com. Квитки, які залишуться будуть передані місцевому організаційному комітету, національним асоціаціям, комерційним партнерам і партнерам у сфері мовлення, а також учасникам програми корпоративного прийому, куди можна також записатися за допомогою сайту UEFA.com.

У порівнянні з минулим фіналом Ліги чемпіонів на "Вемблі" 2011-го року, УЄФА додав ще одну цінову категорію. Вартість квитків Категорії 4 становить 60 фунтів, а їх кількість становитиме 20% від загального числа. Також цього разу значно знижені адміністративні витрати на відібрані за допомогою лотереї замовлення.

Збережено введені в 2011-му році дитячі пакети. Кожен з таких 200 пакетів розрахований на одну дитину та одного дорослого. Клуби-учасники фіналу також отримають по сто дитячих пакетів. При визначенні цінової політики на квитки в цьому році УЄФА провів низку консультацій з Європейським комітетом футбольних вболівальників (FSE).

Квитки для широкої публіки розбиті на наступні цінові категорії:

Категорія 1: 330 фунтів

Категорія 2: 230 фунтів

Категорія 3: 140 фунтів

Категорія 4: 60 фунтів

Місця для інвалідного крісла: 60 ​​фунтів (за ціною Категорії 4, у вартість входить додаткове місце для персони, яка супроводжує інваліда)

Дитячий пакет: 120 фунтів (два квитки Категорії 2 для однієї дитини і одного дорослого реалізуються за ціною Категорії 4).

Категорія: Спорт | Переглядів: 757 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: