Головна » 2013 » Березень » 28 » Україна - Молдова
23:34
Україна - Молдова
А ви вірили, що збірна України розгромить команду Молдови після феєричної перемоги над Кадрою? Я особисто ні.

Загалом же вчорашній матч відбору на ЧС-2014 повністю виправдав мої очікування. Ми заслужено перемогли, проте перемога далася непросто.

Коли у парі є явний фаворит та аутсайдер, то ігри між такими суперниками зазвичай тривають до першого голу. Питання в тому - коли він відбудеться. Коли у парі є аутсайдер, то погана погода - на його користь, адже при ній краще захищатися. Вчора погода була на боці збірної Молдови.

Та навіть попри те, що голу довелося чекати довго - моменти у нас виникали. З реалізацією, щоправда, були проблеми. Тут, знову ж таки, свою роль зіграли і погода, і хвилювання за результат. Адже ми кожен матч граємо без права на помилку.

Можна скільки завгодно критикувати Євгена Селезньова за те, що втратив безліч нагод. Але він зумів реабілітуватися лише однією своєю дією, адже саме нападник "Дніпра” розпочав атаку, яку продовжив Зозуля а завершив Ярмоленко. Так рахунок у грі було відкрито, що дозволило нашим гравцям дихати вільніше.

До речі, зробив цю свою корисну дію Євген Селезньов якраз перед тим, як його змінив Роман Безус. Про полтавця хотілося б сказати декілька теплих слів. Попри те, що він далеко не завжди виходить в стартовому складі "Динамо”, в національній команді Безус не знітився. Роман одразу ж увійшов у гру і запам'ятався кількома активними діями. Неабияк тішить також те, що Безус не боїться брати гру на себе.

Не можу погодитися із думкою Володимира Самусенка, яку він висловив у своєму блозі "И шо вы себе думаете? Перемогли!”, щодо того, що Фоменко не вгадав зі складом, випустивши в старті Селезньова та Тимощука. Про першого написано вище, а другий каші не зіпсував, а основним завданням капітана було не бути помітним на полі, а робити непомітними інших.

Не можу погодитися також і з тим, що Євген Хачеріді зробив помилку, пішовши вперед і саме тому ми пропустили. Але от тільки чомусь ніхто не зважив на те, що коли Суворов завдавав удару, Євген вже був на своїй позиції. Звичайно, якщо дали пробити - то без помилки захисту не обійшлося, але й удар у нападника молдован вийшов на славу.

Не можу погодитися із тим, що Фоменко "фізрук”, який потрібен збірній. Яким би талановитим "фізрук” не був, поставити фізику гравцям за декілька днів, на які вони приїжджають у національну команду - нереально.

А от те, що Фоменко хороший мотиватор - поза всяким сумнівом. Навіть за Блохіна, схоже, гравці так не викладалися на полі, як це роблять зараз. Вони не шкодують ані себе, ані суперника. Для них результат - на першому місці.

І саме цим можна пояснити фол Степаненка, адже дивлячись на вираз його обличчя після епізоду важко повірити, що Тарас фолив навмисне.

Словом, майстерності нашим гравцям зовсім не бракує. Просто із такими суперниками, як Молдова, подібним чином грають усі. Колись збірна Франції змогла забити Андоррі лише на 88-й хвилині. Представники карликової країни просто таки виставили захисні ешелони. Чи то може французам, які були в той час чинними чемпіонами Світу, тоді майстерності забракло?

                                                                                                                                                                                    Автор: 
Андрій Думич
Категорія: Блоги | Переглядів: 569 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: