Головна » 2013 » Березень » 11 » Твіттеріада. Тимощук роздав сто і один автограф, а "Барса" чекає на "Мілан"
22:57
Твіттеріада. Тимощук роздав сто і один автограф, а "Барса" чекає на "Мілан"
Європа принишкла, зважуючи шанси Каталонії на камбек у протистоянні з "россонері".

Рік тому ніхто б не поставив на "Мілан" і ламаного гроша - іспанський монстр змітав усе зі свого шляху. Інша справа - тепер, коли "Реал" і все той же "Мілан" продемонстрували, що із знекровленою тренерськими втратами "блауграною" можна цілком успішно грати. Щодо самих гравців "Барси", то серед них стурбованість майбутнім поєдинком виявляє лише Андрес Іньєста. Після звитяги над "Депором" півзахисник написав: "Три очки і одним днем менше. Сьогодні, понеділок і - вівторок".

На фото: І все ж Андрес має надію, що "Мілан" вдасться пройти

Сеск Фабрегас навпаки - випромінює оптимізм. "Взяли сьогодні більше, ніж три пункти, - пише він. - Ми повернули собі хороший настрій. Вже на 100% зосереджені на "Мілані". Барселонець, до всього, ще й джентльмен. Днем раніше він твітнув: "Доброго ранку всім, а особливо - жінкам, сьогодні ваш день!"

На фото: Сеск і жіноцтво

На фото: Тренуються! Тремти, "Мілане"!

Дані Алвеш підтримує реверанси одноклубника: "Хочу привітати всіх жінок світу з вашим днем! Спасибі за те, що ви у нас є, і за щасливих дітей!" У своєму фотоальбомі Алвеш вже звично грає вар'ята, як кажуть на Галичині - він постить безтурботні фото, доповнюючи їх веселими коментами. Бразилець!

За ворожий табір - табір "Мілану" - вже звично у нас "віддувається" Кевін Прінс Боатенг. Вечірки, друзі, одноклубники. А днями ганець натрапив на макарони з красномовною назвою "Гаттузо". "Ця паста смакуватиме агресивним", - регоче Боатенг.

На фото: Паста, приречена на популярність

На фото: Кевін Прінс переглядає матч "Баварії" з "Вольфсбургом". Десь там його брат Жером

На фото: Прінс, Сатта і Ко

На фото: Ель-Шаараві та Боатенг прямують в Геную

В іншому матчі завтрашнього ігрового дня "Шальке" прийматиме "Галатасарай", щоправда, "кобальтовим" не зможе допомогти Клас-Ян Хунтелар. На старті другого тайму Рурського дербі з "Борусією" форвард зазнав ушкодження і опинився в кареті "швидкої". "Лайно трапляється..." - розчаровано поділився Ян своїм горем з читачами Твіттера.

На фото: Клас-Ян вже в "кареті" і пише про лайно

А в середу "Баварії" залишиться довести до пуття розпочате - після перемоги над "Арсеналом" в першому матчі (3:1) залишається хіба що автографи роздавати. Як от наш Анатолій Тимощук. Цими днями від підписав неймовірну кількість листівок із власним зображенням.

На фото: Сотні Тимощуків

На фото: "Для фанатів" (Тимощук)

Але що там Ліга чемпіонів, коли Англія вчора подарувала два мегаматчі: "МЮ" - "Челсі" та "Ліверпуль" - "Тоттенхем". Один з героїв камбеку "аристократів" Хуан Мата невдовзі після матчу написав: "Гуртом - до останньої хвилини!" І справді, "Челсі" вчора мав монолітний вигляд. Щоправда, лише у другому таймі.

На фото: "Сьогодні - вихідний" (Мата)

На фото: Шматок Лондона з вікна квартири Мати

Тим часом Луїс Суарес, який відкрив рахунок в поєдинку зі "шпорами", після гри був дещо красномовнішим: "Дуже хороша перемога великими зусиллями всієї команди. Повинні продовжувати наполегливо працювати".

На фото: Стіві Джі не поскупився на компліменти

На фото: "Насолоджуюся вихідним. Люблю тебе" (Суарес і його кохана)

Наостанок пропоную отримати задоволення від музики, якою з Вами ділиться Гаррі Невілл.

Категорія: Спорт | Переглядів: 705 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: