Головна » 2013 » Березень » 16 » "Таврія" - "Металург" (Д) - 4:3
22:50
"Таврія" - "Металург" (Д) - 4:3

Такого від цього матчу не очікував ніхто. Ще б пак, сім голів на двох, та ще й збережена до останніх секунд матчу інтрига.

Таврі́йські і́гри - міжнародний фестиваль, який проводився в Україні щоліта з 1992 по 2011 рік.

Та, схоже, ці ігри повернулися. Повернулися у Сімферополь. Щоправда, це вже був не музичний фестиваль, а фестиваль футболу.

Донецький "Металург” з поновленням чемпіонату набрав лише одне очко, причому у попередньому турі підопічні Максимова зіграли з "Іллічівцем” в нульову нічию. "Таврія” ж узагалі навесні не забила ще жодного голу. Та що там голу - до цього матчу за 20 турів на рахунку кримчан було усього 13 влучних пострілів. І тут команди, як то кажуть, "прорвало”.

На 11-й хвилині автор найкращого голу минулого туру Олег Гуменюк вивів "Таврію” вперед. Раділи підопічні Лужного рівно чотири хвилини - це вже Нельсон, забивши парашютом від стійки, вніс себе у число претендентів на автора найкращого голу туру 21. Далі команди забивали не настільки красиво, але багато.

Не минуло й п'яти хвилин, як Нельсон оформив дубль, скориставшись провалом у захисних редутах "Таврії”. Та переможцями на перерву пішли саме господарі. Спочатку Гуменюк зрівняв рахунок, також оформив дубль, а за дві хвилини до перерви активний Шиндер таки домігся свого - 3:2.

За такої гри, відповідно, очікувалося на голи і у другій половині зустрічі. Їх було "усього” два. Спочатку Воловик відновив статус-кво з пенальті, а потім Назаренко, з передачі все того ж Шиндера, встановив остаточний рахунок.

Гості кинулися усіма силами рятувати хоча б нічию і моменти у них таки були. Як і у підопічних Лужного. Але Юрій Максимов, який сидів на лаві запасних прикривши обличчя руками, неначе відчував - його команда сьогодні програє. Інтуїція Юрія Вільйовича не підвела, хоча інтрига у грі і була збережена до останньої секунди матчу.

Що ж, нам залишається подякувати командам за видовищний футбол, а тренерам обох колективів подумати, як покращити гру в захисті.

                             "Таврія" - "Металург" (Д) - 4:3


Голи: Гуменюк, 11, 34, Шиндер, 43, Назаренко, 75 - Нельсон, 15, 20, Воловик, 54 (з пен.)

Попередження: Едуардо, 58, Ґаджиєв, 89 - Воловик, 67, Морозюк, 88

Категорія: Спорт | Переглядів: 607 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: