Головна » 2015 » Вересень » 16 » Суддя допоміг "Реалу" розгромити "Шахтар" у стартовому матчі Ліги чемпіонів
23:18
Суддя допоміг "Реалу" розгромити "Шахтар" у стартовому матчі Ліги чемпіонів
Бензема святкує гол / Getty Images
Бензема святкує гол / Getty Images
Мадридський "Реал" у матчі 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів забив 4 голи донецькому "Шахтарю". 

Півгодини на полі проходила рівна гра, втім на 30 хвилині Бензема зумів відкрити рахунок. Після перерви суддя вилучив з поля Степаненка, після чого посипалися голи у ворота "Шахтаря". Спершу Роналду реалізував незаслужений пенальті, а згодом забив другий гол також з одинадцятиметрового. Крапку у протистоянні поставив все той же Роналду, який оформив хет-трик на 81 хвилині. У підсумку розгромна перемога мадридців та невдалий старт "Шахтаря" у цьогорічній Лізі чемпіонів.

У першому таймі глядачі побачили мало конструктивного футболу. "Реал" діяв гостріше, але не настільки, щоб піти на перерву із комфортною перевагою 1:0. Загалом суперники продемонстрували досить понурий футбол та майже не створювали моменти, багато уваги приділяючи захисним діям.

Після перерви ситуація суттєво змінилася. Степаненко отримав другу жовту картку та залишив команду у меншості, що відразу позначилося на грі "гірників" та результаті. Втім все могло би бути трохи інакше, якби суддя не призначив фейковий пенальті на 55 хвилині. А згодом Іван Бебек призначив ще один одинадцятиметровий, після того, як Азеведо зіграв рукою. Хоча можна було й закрити очі на цей епізод.

Матч плив за течією: "Реал" намагався забити якомога м’ячів, а "Шахтар" пробував хоча б якось відповісти та відзначитися голом-престижу. Крапку у протистоянні поставив Кріштіану, забивши гол у порожні ворота. Відтак зараз лідер "Реала" із 80-ма голами є найкращим бомбардиром Ліги чемпіонів, принаймні поки свій матч завтра не зіграє Мессі.

У підсумку 4:0. Це означає, що "Реал" очолив турнірну таблицю, а "Шахтар" опустився на останню сходинку, адже в паралельному матчі ПСЖ переграв "Мальме" із рахунком 2:0.  

Ліга чемпіонів. Груповий етап. 1 тур

"Реал" - "Шахтар" - 4:0

 

Голи: Бензема (30), Роналду (55 пенальті), (63 пенальті), (81)

Вилучення: Степаненко (50)

Джерело:

Футбол 24

Категорія: Ліга Чемпіонів | Переглядів: 605 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: