Головна » 2014 » Грудень » 12 » "Стяуа" - "Динамо" - 0:2
01:12
"Стяуа" - "Динамо" - 0:2

Київське "Динамо" у заключному матчі 6 раунду Ліги Європи перемогло румунський "Стяуа" із рахунком 0:2. Кияни виграють свою групу. "Стяуа" - "Динамо" - 0:2

Підопічні Сергія Реброва на мажорній ноті завершили 2014 футбольний рік. "Динамо" здобуло чергову перемогу у Лізі Європи, що дозволило киянам зберегти комфортне перше місце у квартеті J. Варто зазначити, що "біло-сині" сьогодні продемонстрували не найкращу гру. Однак у підсумку вони забили два голи та залишили свої ворота на замку, що вказує на досить високий рівень команди. Натомість "Стяуа" діяв більш гостро та мав більше моментів для взяття воріт. Але румуни не використовували свої нагоди та були не надто майстерними на завершальній стадії.

У другій половині матчу "Динамо" змогло відвести м’яч від власних воріт та частково нав’язало супернику свій футбол. На 71 хвилині Ярмоленко відкрив рахунок. Хоча повтор показав, що Андрій був у невеличкому положенні поза грою. Після пропущеного голу "Стяуа" не опустив руки, але їхня віра похитнулася. По грі вони не заслуговували на такий розвиток подій, але це футбол, і не завжди результат є закономірним.

Вже у компенсований час Ленс забив другий м’яч, знявши усі питання щодо переможця. У підсумку протистояння завершилося із переконливим рахунком на користь української команди. Зазначимо, що "Динамо" успішно виступило у груповій стадії єврокубків та тепер чекатиме на свого наступного суперника у Лізі Європи. Нагадаємо, що жеребкування плей-офф відбудеться у понеділок.

Склади команд:

"Динамо": Шовковський (К), Драговіч, Бурда, Хачеріді, Велозу, Рибалка, Гусєв, Беланда, Ленс, Ярмоленко, Кравець.

"Стяуа": Арлаускіс, Шукала, Папп, Варела, Кіпчу, Філіп, Тенасе (К), Перепеліце, Синмартян, Боурчану, Кешерю.

"Стяуа" - "Динамо" - 0:2

Голи: 0:1 - Ярмоленко (71), 0:2 - Ленс (90+3)

джерело:http://football24.ua

 

 

 

 

Категорія: Ліга Европи | Переглядів: 413 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: