Головна » 2013 » Березень » 21 » Скандал! Як УЄФА "підганяв" результати жеребкування ЛЧ.
19:39
Скандал! Як УЄФА "підганяв" результати жеребкування ЛЧ.
Вже давно ходять чутки про те, що деякі процедури жеребкування, які проводить УЄФА, просто підлаштовують, особливо якщо мова йде про вирішальні стадії єврокубків.
Ідеальні пари жеребкування чвертьфінальної стадії?

Так і цього разу при жеребкуванні 1/4 фіналу Ліги чемпіонів Європа отримала чотири досить цікаві та відносно рівні пари, де між собою не зіткнулися головні претенденти на перемогу: "Барселона", "Баварія" і "Реал". Навмисне для того, аби рівень півфіналів, де потенційно мають пробитися фаворити, був вищим. А також для того, щоб команди з однієї країни розминулися.

Турецький екс-арбітр Ахмет Чакар, який зараз займається наукою, говорить, що провиною всьому - так звані "гарячі кулі", тільки вони зовсім не гарячі, а просто вібрують. Коли потрібно витягнути кулю з певною командою, то вона починає ледь помітно вібрувати. Так, щоб учасник жеребкування точно визначив необхідну сферу, а інші цього не помітили.


Приклад такої вібрації і вибір потрібного суперника Чакар демонструє на повторі одного із жеребкувань Ліги чемпіонів, коли Джанні Інфантіно раптово злегка збовтує чашу для жеребкувань, в якій вже почали вібрувати кульки. Зроблено це буцімто з тією метою, щоб ніхто не помітив раптову вібрацію.

Крім цього, колишні гравці "Реалу" та "Барселони" Стів Макманаман та Патрік Клюйверт начебто мали в руках спеціальні металеві предмети, непомітні для стороннього ока. Коли вони витягували долоні в напрямку кошика, кульки, які потрібно було витягнути, почали відповідати вібрацією.

Категорія: Спорт | Переглядів: 605 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: