Головна » 2016 » Лютий » 19 » "Шахтар" зіграв у бойову нічию з "Шальке"
00:32
"Шахтар" зіграв у бойову нічию з "Шальке"
Коваленко vs Сане / Фото: Є. Кравс
Коваленко vs Сане / Фото: Є. Кравс
"Шахтар" в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи на "Арені Львів" розписав з "Шальке" суху нічию.

Німці розпочали активніше і вже на 14-й хвилині могли відкрити рахунок. Юнес Беланда класно прибрав на замасі двох захисників та пробив у дальній кут, звідки м'яч виніс Срна, який вдало підстрахував вже безсилого П'ятова.

Лише після цього епізоду "гірники" взялися за справу та почали диктувати супернику свої умови. Спочатку Гладкий дивом не переграв Фермана з декількох метрів, а згодом Коваленко, увірвавшись в штрафний майданчик гостей, пробив повз дальню стійку.

Другий тайм також розпочався із супермоменту німців. Цього разу Сане ударом головою дивом не влучив у ворота з декількох метрів. Згодом, черговий шанс, щоб відзначитись, втратив Беланда, який класно накрутив суперника та пробив у дев'ятку, звідки сферу дістав П'ятов.

На 76-й хвилині "Шальке" отримав право на розіграш вільного удару з лінії воротарського майданчика, коли Кучер скинув м'яч П'ятову після передачі з кутового. Однак, Гайс супермомент німців змарнував невдалим ударом. "Гірники" тут же відповіли пострілами Степаненка та Гладкого, з якими впорався Ферман. Ну а догравали донеччани в меншості. Кучер отримав другу жовту картку за фол у центрі поля.

У підсумку нічия, яка залишає командам рівні шанси на вихід у наступну стадію.

Ліга Європи, 1/16 фіналу. Перший матч

"Шахтар" - "Шальке" - 0:0

Вилучення: Кучер, 86

Джерело:

Футбол 24

Категорія: Ліга Европи | Переглядів: 589 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: