Головна » 2013 » Лютий » 8 » Саленко: В УПЛ може залишитися 10-12 команд
01:08
Саленко: В УПЛ може залишитися 10-12 команд
Колишній нападник київського "Динамо" Олег Саленко вважає, що в українському футболі зникає середній клас і прогнозує скорочення числа учасників чемпіонату України.

"Всі знають, що деякі олігархи фінансували по декілька клубів. А тепер вони вирішили зосередитися тільки на своїх командах. Тож у багатьох клубів почалися фінансові проблеми. Не виключаю, що незабаром в Прем'єр-лізі залишаться 10 або 12 команд.

Що ж до скорочення зарплат футболістів, то це навіть добре, що так станеться. Не зовсім зрозуміло, як футболіст із середньої української команди отримує стільки ж, скільки його колега з європейського клубу. Коли зарплати зменшаться, у гравців буде стимул прогресувати, проявити себе і отримати запрошення від більш багатої команди, потім виїхати до Європи. А то ми дожилися до того, що в збірну нікого взяти”, - сказав Саленко.

Нагадаємо, перший віце-президент ФФУ Сергій Стороженко заявляв, що через кризу в командах Прем'єр-ліги може відбутися переформатування всіх трьох ліг, можливо, і Прем'єр-ліги зокрема. Також, він підтвердив, що в разі зняття команд з Чемпіонату Прем'єр-ліга буде складатися з меншої кількості команд.


Категорія: Спорт | Переглядів: 457 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: