Головна » 2013 » Березень » 2 » Сабо: Трансфер Вукоєвіча - це помилка "Динамо"
01:24
Сабо: Трансфер Вукоєвіча - це помилка "Динамо"

Екс-тренер київського "Динамо" та національної збірної України Йожеф Сабо прокоментував перехід Огнєна Вукоєвіча у московський "Спартак".

"Коли прочитав новину, що Вукоєвіч переходить в "Спартак", чесно кажучи, отетерів і ще 10 хвилин не міг у це повірити. Зізнаюся, що я обурився. На мій погляд, цей хлопець один з небагатьох в "Динамо", хто може відбирати м'яч. Так, може, іноді він це робить не так якісно, ​​з порушеннями, але Огнєн завжди віддавався в грі на 200 відсотків, виконував на полі багато чорнової роботи. Нехай мене і критикують за такі слова, але з цим трансфером я не згоден. Хто ж буде м'ячі тоді відбирати? Є Гармаш, але він більше часу проводить в запасі. А хіба грав Богданов або Сидорчук? Кранчар і Аруна так відбирати м'яч, як Вукоєвіч, не вміють. Звичайно, Блохін головний тренер, йому видніше, але, на мій погляд, це помилка віддавати такого гравця, тим більше на фініші сезону, коли в решти 12 турах між "Динамо", "Дніпром" і "Металістом" розгорнеться запекла боротьба за другу путівку в Лігу чемпіонів. Думаю, що "дніпряни" та харків'яни як ніколи налаштовані зайняти друге місце, тому "динамівцям" у цій боротьбі буде важко.

На жаль, я засмучений як цим переходом, так і грою "Динамо" у виїзному матчі з "Бордо". Думав, і був упевнений, що кияни на голову вище суперника і виграють у Франції як мінімум з перевагою в два м'ячі. Французи після матчу зізналися, що пройшли "Динамо" за рахунок характеру, то чому ж цього характеру не виявилося у "динамівців", де ці якості, якими завжди славилися кияни і за рахунок них вигравали у більш сильних команд, ніж той же "Бордо"? Прикро, що вже казати, якщо французькі команди обіграють нас за рахунок характеру. "Динамо" не мало право програвати "Бордо" в будь-якому своєму стані, тим більше, що у французів півкоманди було травмовано і на поле вийшла необстріляна молодь", - розповів Йожеф Сабо.

Категорія: Спорт | Переглядів: 599 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: