Головна » 2013 » Вересень » 18 » "Реал Сосьєдад" - "Шахтар" - 0:2
01:18
"Реал Сосьєдад" - "Шахтар" - 0:2
Донецький "Шахтар" розпочинає з перемоги боротьбу за трофей у новому сезоні найпрестижнішого клубного турніру Європи.
Тейшейра зробив гру. "Реал Сосьєдад" - "Шахтар" - 0:2. ВІДЕО

  Підопічні Мірчі Луческу змогли забити два голи у напруженому протистоянні з амбіційним іспанським "Реал Сосьєдадом", що у підсумку дозволило тріумфувати над іспанцями.

У першому ж матчі турніру донеччани продемонстрували характер та довели, що є командою європейського рівня, яку не варто недооцінювати, навіть тоді, коли багато ключових виконавців перейшли в інші клуби. У першому таймі "гірники” на фоні господарів виглядали дуже погано та не запам'яталися жодним небезпечним моментом. Натомість «Реал Сосьєдад» створив чимало гострих атак, які майже завжди завершувалися ударами по воротах. У деякій мірі "гірникам” просто щастило, однак не можна применшувати заслуги захисту "Шахтаря”, який діяв досить надійно.

Друга половина зустрічі розпочалася атаками гостей, які пішли вперед значно більшими силами. Однак дуже скоро іспанці відновили рівновагу й перехопили ініціативу. Все змінилося на 65 хвилині, коли Тейшейра влучним ударом завершив красиву та швидку атаку донеччан. Після цього у діях "Реал Сосьєдада” почала відчуватися невпевненість та поспішність у діях, що заважало гравцям приймати правильні рішення. "Шахтар” у свою чергу не форсував події та впевнено йшов до мети.

Було помітно, що "гірники” хочуть дограти цей матч на досвіді, щоб зберегти переможний рахунок, відтак довелося зосередитися на грі в обороні. На 87 хвилині матчу Тейшейра поставив крапку. Бразилець продемонстрував індивідуальну майстерність, влучно пробивши у дальній кут. 0:2 — і це означало, що "Шахтар” за крок від перемоги у матчі, в якому більшість експертів віддавали перевагу іспанцям.

Таким чином Протистояння завершилося впевненою перемогою підопічних Луческу, які довели, що головне у матчах такого рівня — це реалізація моментів та великий досвід, якого поки немає у басків. "Шахтар” наочно продемонстрував, що у чемпіонаті України та Лізі чемпіонів можна зіграти із зовсім різним настроєм та самовіддачею, а головне - добитися бажаного результату тоді, коли це потрібно.

Стартові склади:

"Реал Сосьєдад": 1. Браво - 3. Мікель Гонсалес, 22. Естрада, 24. де ла Белья, 5. Маркель Бергара, 6. Мартінес, 10. Хабі Прієто (к), 14. Пардо, 7. Грізманн, 8. Сеферович, 11. Вела

"Шахтар": 1. П’ятов, 33. Срна (к), 5. Кучер, 44. Ракицький, 13. Шевчук, 3. Хюбшман, 17. Фернандо, 20. Дуглас Коста, 29. Алекс Тейшейра, 28. Тайсон, 9. Луїс Адріано

"Реал Сосьєдад" - "Шахтар" - 0:2

Голи: Тейшейра 65,87


Джерело:http://football24.ua

Категорія: Ліга Чемпіонів | Переглядів: 457 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: