Головна » 2015 » Березень » 12 » "Реал" - "Шальке" - 3:4
02:15
"Реал" - "Шальке" - 3:4
Мадрид з соромом проходить в чвертьфінал. "Реал" - "Шальке" - 3:4
Джерело: marca.com
Мадридський "Реал" програв "Шальке", але пробився в чвертьфінал Ліги чемпіонів. 

Завдання в "Реала" на сьогодні було не з найважчих, адже в Німеччині "вершкові" здобули дуже комфортний результат 2:0. Однак з часу першої зустрічі багато чого змінилося і шанси "Шальке" перед матчем виглядали не такими вже й примарними.

Останнім часом про кризу в "Реалі" не говорив тільки лінивий: спочатку була нічия з "Вільяреалом", потім поразка від "Атлетіка" і втрачене перше місце в Прімері. Не в найкращій формі й Кріштіану Роналду. Португалець сьогодні хоч і відзначився дублем, грою "вершкових" вболівальники" не можуть бути задоволені.

Гельзенкірхенці логічно пішли вперед, але більш дивно, що "Реал" дав свободу. Спочатку Чупо-Мотінг міг замикати, але м'яч зрізався йому з ноги, а згодом пристрілювався і Хунтелар з Мейєром. Минуло 20 хвилин і "Шальке" шокував "Бернабеу", втіливши перевагу в гол. Вільний Фукс безперешкодно отримав передачу в штрафному і насилу пробив - удар виявився настільки потужним, що Касільяс відбив його у сітку.

Правда, тішились гості недовго. Вже через 5 хвилин всім втер носа Кріштіану Роналду. Португалець головою відправив м'яч у сітку після подачі корнера. Здавалося б, інтрига знову померла, Але Хунтелар так не думав. Спочатку голландець міг забивати справжнього красеня, але його удар взяла на себе хрестовина, але вже через кілька хвилин Клас-Ян вдало зіграв на добиванні після того, як Касільяс парирував перед собою удар Майєра. Але знову довго втримати перевагу команді Ді Матео не вдалося. Вже в компенсований до першого тайму час Коентрау зробив навіс у штрафний, а на другому поверсі знову не було рівних Роналду.

В дебюті другого тайму "Реал" остаточно вирішив вбити інтригу. Бензема прогулявся по штрафному гостей і відправив шкіряного в сітку. Але фантастика на цьому не закінчилася - вже на 56 хвилині Сане класним ударом здалеку знову змусив трибуни "Сантьяго Бернабеу" притихнути. По-справжньому спекотно стало на 84 хвилині. Сане вивів на ударну позицію Хунтелара, голландець звільнився від опіки і пробив - м'яч від поперечки приземлився за лінією воріт - 3:4. Удар Хьоведеса під завісу гри снитиметься сьогодні фанатам" Реала" в жахіттях, але їхня команда таки вистояла.

"Реал" - "Шальке" - 3:4

Голи: Роналду, 25, 45+1, Бензема, 53 - Фукс, 20, Хунтелар, 40, 84, Сане, 56

Джерело: 

Футбол 24

Категорія: Ліга Чемпіонів | Переглядів: 546 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: