Головна » 2013 » Вересень » 12 » Офіційно: "Кривбас" отримає друге дихання
14:45
Офіційно: "Кривбас" отримає друге дихання
Нещодавно на черговій сесії міської ради офіційно було прийнято рішення про створення спортивного клубу "Кривбас".
Вікторія Шилова

Про це заявила депутат дніпропетровської облради Вікторія Шилова. Вона розповіла, що питання про відродження "Кривбасу" вже вирішене.

"Так, я можу абсолютно впевнено говорити про відродження "Кривбасу" з таких міркувань. Проведені уболівальниками 2 марші протесту дали владі зрозуміти, що вона перейшла будь-які межі, і що у неї не вийде так просто відібрати у ста тисяч уболівальників їхню улюблену команду, яка існує з 1959 року. Спочатку на засіданні обласної ради я заявила, що Олександр Вілкул як криворіжанин і людина максимально наближена до Ріната Ахметова і групи СКМ має виділити для команди гроші з міського бюджету. Незважаючи на те, що Кривий Ріг – одне з найбагатших міст України, первинна реакція була негативною, але проведені уболівальниками протести змусили змінити позицію" , - цитує Шилову Ukrainefootball.

"Нещодавно на черговій сесії міської ради офіційно було прийнято рішення про створення спортивного клубу "Кривбас". Так як під назвою ФК "Кривбас" у зв'язку з банкрутством не зможе існувати ще 3 роки, в нову організацію буде входити не тільки футбольний клуб, а так само команда з баскетболу, регбі і, можливо, хокейний клуб", - додала депутат.

Джерело: 
korrespondent.net
Категорія: Спорт | Переглядів: 544 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: