Головна » 2013 » Квітень » 11 » Ні кроку без Мессі
00:20
Ні кроку без Мессі
"Барселона" - "ПСЖ" 1:1 (заг. 3:3, "Барселона" по в.г.)
Каталонці, заграли у свій футбол тільки після виходу Ліонеля Мессі, насилу пробилися до півфіналу.

Ни шагу без Месси

Чотириразовий
переможець турніру "Барселона", зігравши в рідних стінах внічию з "Парі Сен-Жермен", вийшла у півфінал Ліги чемпіонів УЄФА в шостий раз поспіль.

Тиждень тому команди зіграли з рахунком 2:2, а тому "ПСЖ" потрібно було обов'язково забивати. Втім, навряд чи хтось серйозно думав, що "Барса" на "Камп Ноу" буде грати на утримання результату. Замість цього всі гадали, вийде на поле Ліонель Мессі чи ні.

Аргентинець, який відновився після травми, опинився на лаві запасних. У парижан не потрапив в "основу" легендарний Девід Бекхем, а Блез Матюйді, який забив гол в кінцівці першого матчу, пропускав гру через дискваліфікацію.

Матч розпочався без розгойдування. Господарі заробили штрафний в небезпечній близькості від воріт, однак Хаві Ернандес пробив неточно. В атаці у відповідь Езекіль Лавецці стрельнув метрів з 15-під захисника - Віктор Вальдес був напоготові.

Парижани на цьому не заспокоїлися. Воротареві "Барси" незабаром довелося відбити удар Лукаса, а невгамовний Лавецці з вигідної позиції пробив вище. Підопічні Тіто Віланова хоч і володіли більше м'ячем, дійсно небезпечних моментів у першому таймі не створили. Без Мессі гра в нападі не клеїлася.

Гості виглядали куди гостріше. Самі явні можливості для взяття воріт виникли після прострілів Златана Ібрагімовича. Спершу Лавецці пробив у падінні, а потім з "другого поверху" завдав удару Лукас. В обох епізодах найвищу воротарську майстерність продемонстрував Вальдес.

Після перерви зусилля "ПСЖ" принесли результат. На 50-й хвилині Ібрагімович кинув у прорив Хав'єра Пасторе, який втік від Даніела Алвеса і точним ударом залишив не при справах Вальдеса.

Відразу ж після пропущеного "Барсою" гола Мессі підтягнув гетри, встав з лави запасних і почав активно розминатися. На полі аргентинець, замінивши Цеска Фабрегаса, з'явився на 62-й хвилині. Каталонці, надихнувшись виходом свого кращого бомбардира, полетіли вперед. Удар Жерара Піке блокував захисник, а з пострілом Андреса Інієсти насилу впорався Сальваторе Сірігу.

На 71-й хвилині Мессі зробив те, що від нього чекали. Ні, форвард не забив, але провів все попередню роботу - накрутив одного захисника, висмикнув на себе другого і зробив пас в район 11-метрової позначки. Там Давид Вілья п'ятою залишив м'яч Педро Родрігесу, який майстерно вразив ціль - 1:1.

Дружині Карло Анчелотті для виходу в півфінал знову потрібно було забивати.
Італійський наставник кинув у бій Бекхема і Кевіна Гамейро, однак лінії оборони синьо-гранатових вдалося стримати атаки гостей.

© UEFA.com 1998-2013. All rights reserved.


Категорія: Спорт | Переглядів: 655 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: