Головна » 2015 » Травень » 8 » "Наполі" - "Дніпро" - 1:1
01:09
"Наполі" - "Дніпро" - 1:1
"Дніпряни" та суддя вивозять нічию із Неаполя. "Наполі" - "Дніпро" - 1:1
Джерело: УЄФА
Дніпропетровський "Дніпро" у напруженому поєдинку проти італійського "Наполі" зумів вибороти результативну нічию. 

Відтак все вирішиться у другому півфінальному поєдинку Ліги Європи, який відбудеться у Києві.

Щодо самого матчу, то варто зазначити, що "Наполі" більше заслуговував на перемогу. Хоча й "Дніпро" продемонстрував характер та хорошу гру в обороні, особливо у першому таймі. Господарі поля зі стартових хвилин заволоділи ініціативою, але створити небезпечний момент їм ніяк не вдавалося. Перший тайм пройшов у рівній боротьбі, у центральній частині поля. Італійці більше контролювали м'яч, але цього було замало, адже від них очікували значно активніших дій та більш гострих атак.

Ситуація змінилася після перерви. Господарі поля у дебюті другого тайму відкрили рахунок. Після цього "Наполі" упіймав кураж та почав штурмувати ворота Бойка. До речі, тут варто відзначити гру Дениса, який відіграв цю зустріч на найвищому рівні.

Моменти у штрафному майданчику української команди виникали стабільно, тому було дуже важливо психологічно витримати цей тиск. Врешті-решт "Дніпру" вдалося перевести гру у центр поля, а під завісу протистояння вони реалізували майже неможливе – зрівняли рахунок. Євген Селезньов відзначився голом із офсайду. Зазвичай українці нарікають на рішення арбітра, але у цьому матчі норвезький суддя допоміг "Дніпру" вивезти нічию із Неаполя, яка у підсумку може зіграти вирішальну роль у боротьбі за путівку у фінал.

 "Наполі" - "Дніпро" - 1:1

Голи: 1:0 - Лопес (50) 1:1 - Селезньов (82)

Джерело:

Футбол 24

Категорія: Ліга Европи | Переглядів: 707 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: