Головна » 2013 » Серпень » 9 » "Металург" Д - "Кукес" - 1:0
00:40
"Металург" Д - "Кукес" - 1:0
Донецький "Металург" не зумів дотиснути албанський "Кукес" у матчі-відповіді Ліги Європи.
Пролетіли, як фанера над Донецьком. "Металург" Д - "Кукес" - 1:0. ВІДЕО

Господарі поля з перших хвилин поєдинку почали активно атакувати та шукати шлях до воріт суперника. Проте довго ніяк не вдавалося завдати першого удару чи хоча б створити небезпечний момент. Було помітно, що "Металург” переважає суперника, який просто замкнувся у власному штрафному майданчику. Однак на 27 хвилині матчу господарі організували розкішну атаку, яку влучним ударом завершив Дімітров. Ще до перерви "Металург” створив кілька гольових моментів, але збільшити свою перевагу нак і не вдалося.

Після відпочинку картина гри не змінилася. Господарі поля володіти територіальною перевагою й часто створювали проблеми голкіперу "Кукесу”. "Металург” багато володів м'ячем, але мало створював гольових моментів. У другій половині тайму суддя вилучив з поля албанця, тож гості догравали цей поєдинок у меншості. Однак склалося враження, що "Металург” цікавіше діяв в атаці, коли склади були рівні, адже завершальні 15 хвилин матчу пройтшли у метушні та неорганізації.

Донеччани створили ще кілька напівмоментів, але пробити оборону "Кукеса” вдруге їм так і не вдалося. Тож поєдинок завершився мінімальною перемогою "металургів”, якої виявилося замало, аби пробитися у плей-офф раунд Ліги Європи. Таким чином Україна втратила першого представника у цьогорічному розіграші єврокубків.

Нагадаємо, що цього тижня донеччан очолив Володимир П'ятенко, який раніше вже тренував "металургів".

Склади команд:

"Металург" Д: 1. Паньків, 23. Насонов, 44. Прийма, 4. Чечер, 6. Мкртчян, 5. Польовий, 8. Нельсон, 9. Лазіч, 13. Макрідіс, 18. Дімітров, 10. Жуніор Мораєс
Запасні: 12. Бандура, 24. О `Ді, 17. Соарес, 84. Голайдо, 14. Олександрі, 19. Даніель, 77. Дегтярьов

"Кукес": 1. Халілі, 5. Браха, 13. Халачі, 22. Печіні, 24. Малота, 7. Прогні, 10. Малінді, 14. Алмуча, 19. Алікай, 20. Ходжа, 21. Карабеці
Запасні: 12. Кочі, 4. Ліля, 8. Манука, 9. Поповіч, 11. Мзіу, 16. Йонузі, 18. Бютючі

"Металург" Д - "Кукес" - 1:0

"Кукес" - "Металург" Д - 2:0 (перший матч)

Гол: Дімітров 27


Категорія: Спорт | Переглядів: 508 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: