Головна » 2014 » Грудень » 12 » Металіст" - "Локерен" - 0:1
01:06
Металіст" - "Локерен" - 0:1

У заключному матчі групового етапу Ліги Європи "Металіст" намагався набрати свої перші очки. Безславний кінець - повторення антирекорду. "Металіст" - "Локерен" - 0:1

Лише три забиті м'ячі і п'ять поразок - з таким "здобутком" підходила команда Рахаєва до свого прощального поєдинку у цьогорічному розіграші єврокубків. Щоб не поповнити ганебну когорту антирекордсменів, "Металісту" потрібно було обов'язково набирати бодай одне очко. Спробу зробити це слобожанці виконали винятково українським складом. "Локерен" теж був позбавлений турнірної мотивації, бо втратив шанси на вихід у плей-офф, хоча бельгійці обіцяли дати бій у Львові.

Єдиний м'яч у матчі невелика аудиторія євростадіону побачила вже в дебюті, коли Лей замкнув подачу партнера ударом головою - у кут воріт. У середині першого тайму два поспіль моменти змарнував Болбат: спочатку пробив вище воріт, а потім на його постріл зреагував кіпер Баррі. Івуарійський голкіпер став героєм матчу у складі "Локерена", адже після перерви ще як мінімум тричі він демонстрував чудову реакцію. 

У "Металіста" особливо горіли очі у Ребенка, який часто пробивав по воротах гостей. Блискуче зі своєю роботою (за винятком голу) впорався Горяїнов. Але назагал команда зіграла як і в усіх п'яти попередніх матчах ЛЄ. Тепер слобожанці напару зі ще трьома клубами належатимуть до головних лузерів в історії турніру, яким не вдалося набрати бодай одне очко.

"Металіст" - "Локерен" - 0:1

Гол: Лей, 16

Попередження: Краснопьоров - Дессерс, Маріч

джерело:http://football24.ua

Категорія: Ліга Европи | Переглядів: 475 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: