Головна » 2015 » Лютий » 25 » "Ман Сіті" - "Барселона" - 1:2
00:39
"Ман Сіті" - "Барселона" - 1:2
Мессі не забиває пенальті - Агуеро дарує надію. "Ман Сіті" - "Барселона" - 1:2
Джерело: dailymail.co.uk
Неймовірне протистояння у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів у Манчестері завершилось з перевагою в один гол на користь гостей. 

"Ман Сіті" - "Барселона" - 1:2

Голи: Агуеро,69 - Суарес, 16, 30

Нереалізоване пенальті: Мессі, 90+4

Вилучення: Кліши, 74 (друга жовта)

"Барселона" блискавично розпочала гру після декількох хвилин розвідки боєм з обох таборів.

"Блаугранас" нарощували атакувальну міць, а "містяни" лише спорадично завдяки контратакам намагались наблизитись до воріт Тер Штегена. Відзначитись на своїй колишній футбольній батьківщині поталанило Суаресу. У боротьбі з Компані уругвайцю поталанило отримати м'яч, який за мить опинився у сітці воріт Харта.

Пропущений гол змусив підопічних Мануеля Пеллегріні йти вперед, проте атакувальні дії не надто вдавались.

Після другого гола від Суареса господарів майже не було видно до перерви.

Другий тайм розпочався із шаленого темпу, який задали "містяни". "Барсі" дуже поталанило не пропустити гол у перші п'ять хвилин після перерви. Потім підопічні Луїса Енріке втихомирили бурю на "Ейтіхад Стейдіам". Надалі суперники мали нагоди для створення небезпечних моментів.

Господарі зуміли відквитати м'яч після швидкої контратаки, вирішальну роль у якій відіграв філігранний пас Сілви на кума Мессі. Агуеро забив, а Мессі, який у першому таймі грав у найнезвичайніших точках на полі (навіть у захисті), також мав шанс відзначитись. Вже у доданий час аргентинець забив гол, перекинувши Харта, проте арбітр зафіксував офсайд, який можна було і не фіксувати. Але на цьому шанси для Мессі не завершились. За якихось 20 секунд до завершення третьої доданої хвилини Мессі поклали у карному - справедливе пенальті. Стомлена Блоха саме береться пробивати. Очевидний розбіг та удар без хитрощів став для Харта доволі легкою здобиччю, потім м'яч відлетів до Мессі, який у падінні головою пробив мимо воріт. 

джерело:http://football24.ua/

Категорія: Ліга Чемпіонів | Переглядів: 435 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: