Головна » 2013 » Квітень » 1 » Луческу: Шевченко ще раз довів, що він дуже грамотна людина
18:10
Луческу: Шевченко ще раз довів, що він дуже грамотна людина

Наставник донецького "​​Шахтаря" Мірча Луческу поділився думкою щодо колишнього нападника київського "Динамо" Андрія Шевченка.
Луческу: Андрій - футболіст найвищого рівня
"Андрій - футболіст найвищого рівня. В поведінці, в фейр-плей - у всіх футбольних показниках він доводив свій рівень. Думаю, він максимально себе реалізував у футболі, взяв з нього все, але і, звичайно, віддав себе йому максимально. Надалі почнеться зовсім інша життєва кар'єра.

Мені дуже сподобався його відповідь, що поки він ще не готовий прийняти національну збірну. Хоча багато великих футболістів одразу ж ставали тренерами збірних і, на жаль, швидко закінчували тренерську кар'єру. Наприклад, Хаджі в Румунії, Стоїчков в Болгарії, ван Бастен в Нідерландах і багато інших.

Шевченко ж ще раз продемонстрував, що він дуже грамотний хлопець. Він розуміє, що кар'єра футболіста - це зовсім інше в порівнянні з кар'єрою тренера. Напевно був не готовий до цього. Ці дві професії кардинально відрізняються одна від одної. Хоча, звичайно, ігровий досвід допоможе йому добитися успіхів як тренеру. Але це не означає, що ти вже зараз готовий до цього. Спочатку потрібно забути себе як Шевченко-футболіста і бути готовим стати Шевченком-тренером", - цитує Луческу журнал "Шахтар".

Категорія: Спорт | Переглядів: 519 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: