Головна » 2013 » Лютий » 14 » Луческу: Рахунок 2:1 нас влаштовував
02:38
Луческу: Рахунок 2:1 нас влаштовував
Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував нічию своєї команди з дортмундською "Борусією".

- Шкода, що все так закінчилося. Хоча я думаю, що результат відповідає тому, що було на полі. "Борусія” показала себе потужною та організованою командою. Перший гол був забитий після того, як Чигринський з Фернандінью посковзнулися, і Левандовскі нічого не залишалося, окрім як забити гол. В кінці гри суперник знову використав нашу помилку. По-перше, не варто було вибивати м'яч на кутовий. По-друге, не розібралися з Хуммельсом, Андрій не виручив, залишився стояти на лінії воріт. Так що після наших помилок рахунок зрівнявся. Ми почали не дуже впевнено з огляду на те, що ми два місяці не грали офіційних матчів. Потім ми заспокоїлися, Срна забив красивий гол. Ми почали диктувати свої умови. Але "Борусія” виглядала добре, класно грала в центрі поля. Кінець гри показав, що ми не навчилися до кінця боротися за позитивний рахунок. Рахунок 2:1 нас цілком влаштовував. До другої гри залишається три тижні. Постараємося привести себе в кращу форму за цей час. Постараємося використовувати свої шанси в Німеччині.

- Якби "Шахтар” грав матчі чемпіонату, результат був би іншим?

- Так, я впевнений, що ми б виграли. Ми допустили прості помилки. Ми допустили їх через відсутність ігрового тонусу. Коли він є, то такі помилки не допускаються. За своєю грою "Борусія” не показала, що сильніша за нас. Вона була просто могутнішою за рахунок ігор, проведених у внутрішньому чемпіонаті. Команда сильна у верховій боротьбі. Сьогодні вони це показали. Гарні три гравці в атаці: Левандовські, Ройс і Гьотце. Хоча й у нас були моменти. За рахунку 2:1 Мхітарян пройшов по флангу і віддав пас на Тейшейру. Якщо б Алекс вибрав кращу позицію і забив гол - на цьому гра закінчилася б. Нам буде шкода втратити шанс і не пройти "Борусію”.

- Як би ви оцінили дебют Тайсона?

- Якщо коротко сказати, то він добре дебютував. Але у другому таймі я відчув, що він підсідає.

- Містере, ви говорили про помилки в обороні "Шахтаря”. Але "Борусія” також багато помилялася в захисті. Чи означає це, що свій атакувальний потенціал "Шахтар” також не використав повною мірою?

- Якщо ми забивали голи після того, про що ми домовлялися під час підготовки, то "Борусія” забила після дитячих помилок. Час ще є. Хюбшман виглядав не найкращим чином. З'явиться в нашій обоймі і Кучер. Будемо сподіватися, що ми будемо виглядати краще, ніж сьогодні.

- Коли "Шахтар” вилітає на турецький збір? Чи є домовленість про спаринги?

- Ми вилітаємо післязавтра, і в цей же день провеем першу свою гру. Звичайно, 15-го числа зіграють футболісти, які сьогодні не виходили на поле. Зіграємо з "Црвеною Звєздою”, і 23-го числа - з московським "Динамо”.

Категорія: Спорт | Переглядів: 585 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: