Головна » 2013 » Березень » 5 » Луческу: Переможець нашої пари зіграє у фіналі Ліги чемпіонів
01:35
Луческу: Переможець нашої пари зіграє у фіналі Ліги чемпіонів
Наставник донецького "Шахтаря" на передматчевій прес-конференції поділився очікуваннями від двобою із "Борусією" у Дортмунді.

- Ви дивилися останні матчі "Борусії". Чи міг суперник грати не в повну силу, щоб ввести вас в оману?

- Я особисто був присутній на кубковому поєдинку з "Баварією". Було важливо подивитися на "Борусію" в протистоянні з таким сильним клубом. Було два різних тайми. У першому дортмундцям доводилося оборонятися і грати на контратаках. Після перерви "Борусія" розкрилася в спробі зрівняти рахунок. Важливо було подивитися таку гру, гру двох рівних суперників, тому що в чемпіонаті Німеччини "Борусія" мала беззаперечну перевагу і атакувала 70 відсотків ігрового часу.

- Юрген Клопп оцінив становище для своєї команди як важке. Як ви оцінюєте ситуацію перед матчем?

- Завтра будемо грати з суперником, який підніс сюрприз у груповому етапі Ліги чемпіонів при тому футболі, який він демонстрував. У кожній грі, будь то матч з "Ман Сіті", "Аяксом" або "Реалом", дортмундці створювали мінімум шість-сім гольових моментів. У Донецьку таких можливостей у "Борусії" не було, можливо, за винятком одного. Всі моменти ми подарували противнику самі. У Донецьку "Борусії" пощастило. Ми забили після моментів, які награвали, а "Борусія" - після наших помилок.

- Щоб пройти у чвертьфінал, "Борусію" влаштує і нульова нічия. З іншого боку суперник "Шахтаря" звик робити ставку на атаку. Яка лінія поведінки для вас була б кращою?

- "Борусія" не буде змінювати свою систему гри. Вони атакуватимуть з перших хвилин. Плюс вперед команду буде гнати стадіон.

- Дортмундці програли чемпіонат, вилетіли їх Кубка Німеччини. Яка мотивація буде у підопічних Клоппа?

- Максимальна. Впевнений, що переможець пари в нинішньому році зіграє у фіналі Ліги чемпіонів.

Категорія: Спорт | Переглядів: 606 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: