Головна » 2013 » Вересень » 18 » Луческу: Ми виграли за рахунок більшого досвіду
01:20
Луческу: Ми виграли за рахунок більшого досвіду
Післяматчева прес-конференція головного тренера донецького "Шахтаря" Мірчі Луческу.
Луческу: Рахунок міг бути більшим



  - Дуже важлива гра, перший матч Ліги чемпіонів. Важливо, що ми його виграли, адже ми не знали, на якому рівні перебуваємо. Тому в першому таймі ми намагалися контролювати ритм гри, і були неактивні в атаці. Тим більше ми приїхали сюди після трьох не надто хороших результатів. Це змусило нас бути уважними.

У перерві вирішили, що гру можна виграти, бути більш активними, що вийшло в другому таймі. Хочу відзначити хорошу тактичну дисципліну нашої команди, яка не дозволила господарям створити небезпечні моменти з гри. Якщо щось і створювалося, то тільки після стандартних положень. У другому таймі на перший план вийшло технічні вміння наших гравців та швидкість Алекса Тейшейри, який видав дуже хороший матч. Ми виграли гру за рахунок більшого досвіду участі в Лізі чемпіонів. Хоча і у господарів за віком гравці були досвідченіші нас.

Я задоволений результатом. Дуже важливо вигравати перший матч. З останніх семи стартів у Лізі чемпіонів ми шість виграли. Думаю, і "Реал" нас побоювався. Вони не здійснювали дуже активний пресинг і давали нам виходити з оборони.

- Ви сказали , що до матчу не знали, на якому рівні знаходиться "Шахтар". Тепер можете сказати?

- Складно відповісти на це питання, тому що чемпіонат України і Ліга чемпіонів - два різних змагання. У порівнянні з останньою грою в чемпіонаті, у нас в складі з'явилися два нових флангових захисника. Ризикнули і поставили в середині поля Фернандо, який добре розібрався в сьогоднішній грі. Хочеться відзначити, що атакуючі гравці виконували не тільки прямі обов'язки в атаці, а й перекривали зони в обороні. Позитивний результат, який дає нам шанси продовжувати боротьбу в Лізі чемпіонів. Я чекаю більшого від наших новачків Фреда, Бернарда і Феррейри. Сподіваюся, що з кожною грою вони будуть додавати. Для цього потрібен час.

- В одному з епізодів П'ятов пішов у жорсткий стик на межі самопожертвування. З ним все гаразд?

- З ним все добре. Вам, напевно, краще видно з трибуни. Мені складно пояснити той момент. З П'ятовим все в порядку.

- Чому в першому таймі було мало атакуючих дій?

- У перерві ми зрозуміли, що можемо грати в атакуючий футбол. Рахунок міг бути більшим.

- Ця перемога більше, ніж просто три очки?

- Ці три очки нам допомогли в плані ентузіазму готуватися до двох складних ігор з МЮ вдома і з "Байєром" на виїзді.

Джерело: 
football.ua
Категорія: Ліга Чемпіонів | Переглядів: 479 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: