Головна » 2016 » Лютий » 19 » Ліга Європи. "Краснодар" поступився "Спарті", "Валенсія" шокувала "Рапід" шістьма голами
00:45
Ліга Європи. "Краснодар" поступився "Спарті", "Валенсія" шокувала "Рапід" шістьма голами
 
"Кажани" у захваті від своєї ж гри / UEFA.com
У перших матчах 1/16 Ліги Європи "Аугсбург" та "Ліверпуль" голів не забивали, "Галатасарай" розійшовся миром з "Лаціо".

Росіяни втретє за тиждень поступилися на єврокубковій арені. Цього разу з незадовільним результатом додому повертається "Краснодар". Клуб Олега Кононова програв двобій у Празі місцевій "Спарті". Долю поєдинку вирішив єдиний гол Юліша у другому таймі. До речі, такий підсумок матчу є закономірним, адже господарі поля переважали краснодарців за кількістю створених моментів майже втричі."Кажани" у захваті від своєї ж гри / UEFA.com

"Рапід" зовсім безславно їде додому після вояжу до сонячної Валенсії. Глядачі на "Местальї" аж ніяк не очікували побачити такий результат на табло після гри. Після невдалих минулих матчів підопічні Гаррі Невіла, схоже, відчули свою гру та "відвантажили" австрійцям аж шість сухих м'ячів. Особливо постарався Міна, який оформив дубль та записав на власний рахунок три асиста.

А ось найіменитіші склади цього вечора на голи не спромоглися. Матч "Аугсбурга" та "Ліверпуля" занесли до "топових", адже грали представники Бундесліги та АПЛ. Однак, фаворити турніру не потішили результативним футболом. Вирішуватись усе буде вже на полі "червоних".

"Галатасарай" приймав вдома "Лаціо" та був готовий дати римлянам справжній бій. Турки у дебюті зустрічі забили гол, але майже одразу пропустили. Рівна гра справедливо закінчилась внічию.

Ліга Європи, 1/16 фіналу. Перші матчі

"Аугсбург" - "Ліверпуль" - 0:0

"Валенсія" - "Рапід" - 6:0 (5:0)

Голи: Міна, 4, 25, Парехо, 10, Негредо, 29, Гомеш, 35, Родріго, 89

"Галатасарай" - "Лаціо" - 1:1 (1:1)

Голи: Саріджлу, 12 - Мілінковіч-Саіч, 21

"Спарта" - "Краснодар" - 1:0 (0:0)

Гол: Юліш, 64

Джерело:

Футбол 24

Категорія: Ліга Европи | Переглядів: 654 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: