Головна » 2015 » Вересень » 17 » Ліга чемпіонів. Флоренці шокує "Барселону", "Байєр" громить БАТЕ
23:38
Ліга чемпіонів. Флоренці шокує "Барселону", "Байєр" громить БАТЕ
Флернці забив "Барселоні" з центра поля / Getty Images
Флернці забив "Барселоні" з центра поля / Getty Images
"Барселона" не змогла перемогти в "Рому" в сотому матчі ЛЧ Ліонеля Мессі, "Байєр" вдома розгромив БАТЕ з рахунком 4:1. 

Центральний матч туру квартету Е безумовно відбувався в Римі, де "Рома" приймала фаворита турніру "Барселону". Для лідера "блауграна" Ліонеля Мессі ця зустріч стала 100-ю в кар'єрі в межах Ліги чемпіонів. 

Каталонці відкрили рахунок в середині першого тайму зусиллями Луїса Суареса. Але вже за 10 хвилин Алессандро Флоренці божевільним ударом із центра поля зумів уразити ворота тер Штегена. У підсумку команди розійшился миром 1:1. А Мессі не зумів відзначити свій ювілейний матч голом. Після 1 туру в активі обох команд по одному заліковому балу.

Додамо, що через травму дограти матч не змогли Щесни та Рафінья. Голкіпер "Роми" залишив поле на початку другого тайму. А Рафінья провів на полі лише 4 хвилини. Гравець "Барселони" з'явився на полі на 61 хвилині, а вже на 65 змушений був газон залишити.

У Леверкузені "Байєр" без проблем розібрався із гостями з Білорусі. І після першого туру німці одноосібно очолили групу Е. Екс-динамівець Мехмеді відкрив рахунок на 4 хвилині. Але на перерву команди пішли за рівного рахунку. А от уже в другій половині гри феєричною грою відзначився Чалханоглу, який офрмив дубль.

"Рома" - "Барселона" - 1:1

Голи: Флоренці, 31 - Суарес, 21

"Байєр" - БАТЕ - 4:1

Голи: Мехмеді, 4, Чалханоглу, 47, 76 (пенальті), Чічаріто, 59 - Мілуновіч, 13

Джерело:

Футбол 24

Категорія: Ліга Чемпіонів | Переглядів: 857 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: