Головна » 2013 » Лютий » 20 » Коньков: ФФУ не змінила свого ставлення до створення ліги СНД
00:23
Коньков: ФФУ не змінила свого ставлення до створення ліги СНД

Президент Федерації футболу України Анатолій Коньков прокоментував засідання оргкомітету "Об'єднаного чемпіонату", на якому обговорювалися деталі турніру та затверджувався бюджет змагань.

Вчора в Москві пройшла презентація чемпіонату. Президент ЦСКА Євгеній Гінер в пресі не зміг назвати причини відсутності більшості клубів з України, зауваживши, що "грунтуючись на особистих бесідах, я розумію, що вони дуже зацікавлені в участі в чемпіонаті". А також порівняв президента ФФУ Анатолія Конькова з відомим казковим персонажем - "весь світ - за, а Баба-Яга проти", зауваживши, що це особисто думка глави ФФУ і він "не повинен говорити за всю Україну".

"Заяву Гінера не читав, але чув про неї, - сказав Анатолій Коньков. - Ще раз підкреслю, в оцінці перспектив створення чемпіонату СНД, позиція ФФУ залишається незмінною, а даючи її, ми керувалися не тільки статутом Федерації футболу України, але і ФІФА і УЄФА - регламентуючими документами, за якими живе світовий футбол. В тому числі і футбольний клуб ЦСКА, президентом якого є пан Гінер. До речі, як керівник футбольного клубу з цими документами він повинен бути знайомий".

Нагадаємо, президент ФІФА Йозеф Блаттер заявив, що асоціація ніколи не підтримає ідею чемпіонату СНД.

Категорія: Спорт | Переглядів: 491 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: