Головна » 2013 » Березень » 27 » Карас: Збірна України збалансована у всіх лініях
02:04
Карас: Збірна України збалансована у всіх лініях
Післяматчева прес-конференція головного тренера збірної Молдови Іона Караса.
Карас: Україна перемогла заслужено

- Перш за все, хочу привітати збірну України з перемогою. З заслуженою перемогою. Особливо нам важко було в першому таймі. Хоч до перерви і не було голів, але тиск був відчутним. Що стосується пропущених нами голів, то в першому випадку ми втратили м'яч, отримали швидкий випад збірної України, і гол. Потім пропустили зі стандартного положення внаслідок неуважності.

Коли вдалося один м'яч відквитати, хлопці піднялися духом, але залишалося мало часу, та й сили закінчувалися.

Особливих претензій до своїх у мене немає. Хіба що до Бугаєву - ніяк він не міг зачепитися за м'яч, чинити тиск на ворота суперника. Але в цілому, діями своїх гравців я задоволений. Що робити, але різниця в класі між нашою збірною і збірної України, звичайно, є. Нам ще рости і рости.

А збірній України бажаю успіхів. Ситуація в нашій групі склалася дійсно дуже непроста, на вихід з групи приблизно в рівній мірі претендують відразу чотири команди. Я бажаю, щоб українську збірну в цій боротьбі супроводжувала удача.

- Хто винен у другому пропущеному м'ячі?

- Хачеріді опинився без опіки і спокійно бив по наших воротах з близької відстані. Після першого пропущеного гола в діях наших футболістів відчувалася неуважність. Хлопці, мабуть засмутилися. Тому і швидко пропустили другий гол.

- Порівняйте збірні Чорногорії та України - команди, проти яких ви грали в цьому спареному турі.

- Я набагато вище ставлю збірну України. Нам складно було в обох матчах, але сьогодні була зовсім інша гра, зовсім інша міць, ніж у п'ятничному поєдинку з Чорногорією. У чорногорців є лише два гравці високого класу, а рівень решти виконавців - нижчий. Збірна ж України збалансована у всіх лініях. Якщо будувати команди нашої групи за рівнем і класом, то вважаю, що після Англії потрібно ставити Україну.

- Після матчу зі збірною України в Кишиневі ви сказали, що змогли зіграти з суперником тактично на рівних. А чому сьогодні цього не вдалося?

- У тактичному плані команди приблизно однаково грали в Кишиневі, і тут. Але вдома нам допомогли свої стіни. Крім того, збірна України зіграла сьогодні краще, ніж у першому матчі проти нас. Не можна скидати з рахунків і підтримку трибун.

- Чому ви вирішили поставити у ворота Намашка, а не Пащенка?

- Пащенко два дні пролежав з температурою. А Намашко зіграв сьогодні надійно. Вважаю, що у нас є два рівноцінні воротарі.

- Наскільки погода позначилася на діях вашої команди? Здалося, що вона вам була на руку, адже в таких умовах складно вести комбінаційні дії - а саме цим, в основному, сьогодні займалася збірної України...

- Не думаю. Погода однакова для обох команд. Такі погодні умови складні для будь-якої команди, для будь-якого гравця. Звичайно, по такій погоді складніше вести комбінаційні дії. Це було нам на руку, тому що ми більшою мірою грали в обороні.

- Наскільки серйозна травма Бордіяна?

- Добре, що все обійшлося. Але у нього на шиї залишилися сліди шипів бутсів Степаненка. Дуже небезпечно. Не можна так грати. Бордіян сміливо пішов на м'яч, але гравець збірної України дуже ризиковано грав. Вкрай небезпечний момент для нашого футболіста.

Категорія: Спорт | Переглядів: 910 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: