Головна » 2015 » Травень » 7 » "Ювентус" - "Реал" - 2:1
00:11
"Ювентус" - "Реал" - 2:1
У Турині все, як завжди. "Ювентус" - "Реал" - 2:1 (ФОТО, ВІДЕО)
На фото: Тевес і Мората свою справу зробили
Джерело: Yahoo
"Ювентус" доводить славу непереможної на рідному стадіоні машини у першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів. 

"Королі" - постійні гості на цій стадії вже 5 сезонів. Щоправда лише раз мадридці виходили переможцями з півфінального раунду, зате й одразу виграли трофей. Туринці востаннє проходили до 1/2 у сезоні 2002/03 - і там обіграли саме "Реал" (4:3 за сумою).

Домашній матч несподівано для багатьох суперактивно розпочали туринці. Команда Аллегрі не стала встановлювати автобуси, а вирішила зіграти з позиції сили. Уже на старті мадридці ледь не привезли собі гол, але Відаль завалився на газон, і англійський арбітр справедливо показав продовжувати гру. Далі більше - Тевес без перешкод стріляє у чужому карному, Мората, якого проґавив Пепе, добиває на дальній. 

"Юве" дещо заспокоївся, чим і скористався "Реал". Спершу Роналду не використав вихід сам на сам з Буффоном, а згодом "королі" ідеально розіграли м'яч, довели до штрафного, а там Хамес підкинув вверх у воротарський, де Роналду безперешкодно вгатив у ворота.

Якби за хвилину до перерви Хамес забив у майже такій самі ситуації, "Юве" мав би серйозні проблеми. А так колумбієць пробив у поперечину, а туринці знову активніше стартували. Наслідком цього стало пенальті, зароблене завдяки індивідуальному проходу Тевеса. Після голу "Юве" значно прискіпливіше став діяти поблизу своїх воріт, міг навіть збільшити перерву, а ось "Реал" так і не повернувся у гру.

2:1 - результат непоганий для обох команд, що залишає практично рівні шанси обом командам. Матч-відповідь на "Бернабеу" відбудеться 13 травня.

"Ювентус" - "Реал" 2:1 (1:1) Текстова Онлайн-трансляція   Склади

Голи: Мората, 9, Тевес, 57 (пен.) - Роналду, 27

 

 

 
Джерело:

Футбол 24

Категорія: Ліга Чемпіонів | Переглядів: 620 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: