Головна » 2015 » Лютий » 25 » "Ювентус" - "Борусія" Д - 2:1
00:37
"Ювентус" - "Борусія" Д - 2:1
В Дортмунді буде гаряче. "Ювентус" - "Борусія" Д - 2:1
 
Дортмундська "Борусія" попри поразку в Турині має непоганий шанс на загальний успіх. 

"Ювентус" майже не стикається з проблемами в чемпіонаті і, схоже, Скудетто це лише справа часу. Відтак туринці мають можливість кинути всі сили на Лігу чемпіонів. Що не скажеш про "Борусію". Донедавна команда Клоппа була в зоні вильоту Бундесліги і тільки в останніх матчах справи пішли вгору.

Однак зовсім протилежна ситуація в Лізі чемпіонів - "джмелі" в групі зайняли першу сходинку, залишивши позаду "Арсенал", "Андерлехт" та "Галатасарай". Попри всі заяви Артуро Відаля влаштувати гостям пекло, дортмундці і сьогодні здобули більш-менш прийнятний для себе результат. 

Розпочався матч для Дортмунда не найкращим чином. Уже на 13 хвилині "Юве" вибіг у контратаку, Вайденфеллер потягнув удар Морати, але на підхопленні виявився Тевес, який добив м'яч у сітку. "Борусія" непогано провела перший тайм, але гол - аж ніяк не її заслуга. К'єлліні вже через 5 хвилин після голу Карлітоса послизнувся біля власних воріт, чим привіз гол - Ройс перехопив м'яч і переграв Буффона - завдання-мінімум виконано. 

"Юве" не надто вдавалися атаки, та вийти вперед вдалося ще в першому таймі. Класну комбінацію завершив Мората. Такий рахунок все одно, таке враження, влаштовував Клоппа і в другому таймі його команда ще менш активно йшла вперед. "Стара синьйора" теж не мала 100-відсоткових моментів та все ж покарати "Борусію" могла - кілька разів небезпечно пробивав Тевес, а наприкінці гри третій м'яч міг забити Відаль. В підсумку 2:1, і все вирішиться в Дортмунді.

"Ювентус" - "Борусія" Д - 2:1

Голи: Тевес, 13, Мората, 42 - Ройс, 18 

джерело:http://football24.ua/

Категорія: Ліга Чемпіонів | Переглядів: 462 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: