Головна » 2015 » Травень » 28 » Іспанці здобувають кубок Ліги Європи. "Дніпро" - "Севілья" - 2:3
23:48
Іспанці здобувають кубок Ліги Європи. "Дніпро" - "Севілья" - 2:3
"Севілья" - чемпіон Ліги Європи
На фото: "Севілья" - чемпіон Ліги Європи
Джерело: twimg.com
Сьогодні, 27 травня, "Дніпро" поступився "Севільї" у Варшаві у історичному фіналі. 

Іспанська "Севілья" захищає титул чемпіона Ліги Європи і ставить рекорд по завойованих титулах, доводячи кількість кубків до чотирьох.

Перший тайм команди провели достатньо рівно."Дніпро" грав у своєму стилі, нав'язуючи боротьбу іспанцям, які сподівались на свою швидкість і комбінаційну гру в середині поля. Українці явно шокували противника, двічі вразивши ворота "Севільї".

Друга половина гри продемонструвала високу ціну помилки, яку не готові були заплатити ані ті, ані інші. "Дніпро" почав тайм у атаці, а "Севілья" грала не настільки далеко від своїх воріт, як у першому таймі. Однак завдяки технічним гравцям іспанський клуб регулярно створював небезпеку біля воріт Бойка. Гол назрівав і його автором став Бакка, якому вдалось оформити дубль.

Коли "дніпрянам" довелось відіграватись у Мирона Маркевича не виявилось козирів у рукавах. Вихід Безуса, Шахова і травмованого Селезньова не додали в атаці ніякого креативу і гостроти, що в черговий раз підкреслило необхідність підсилювати влітку кадровий потенціал команди.

Не надто гострим був і Конополянка, на якого покладались великі надії. Залишається питання стану Матеуса, який наприкінці матчу втратив свідомість і покинув поле на ношах.

Голи: Калініч,7; Ротань,44 - Крихов'як,28; Бакка,31,73

Джерело:

Футбол 24

Категорія: Ліга Европи | Переглядів: 896 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: