Головна » 2013 » Квітень » 10 » "Галатасарай" пішов красиво
01:13
"Галатасарай" пішов красиво
"Галатасарай" - "Реал" 3:2 (заг. 3:5)
Гості ударно провели другий тайм і добилися перемоги, але "Реал" все ж вийшов в свій 24-й півфінал.

Galatasaray 3-2 Real Madrid (agg: 3-5)

Стамбульський матч не підніс сенсації - "Реал" вийшов у півфінал Ліги чемпіонів УЄФА. "Галатасарай" ж припинив боротьбу, але зробив це більш ніж гідно.
Швидкий гол Кріштіану Роналду, здавалося, остаточно вбив надії "Галатасарая" відігратися після поразки з рахунком 0:3 в Мадриді. Але підопічні Фатіха Теріма не опустили руки і дали фавориту лютий бій. Особливо в другому таймі, коли відзначилися Емманюель Ебуе, Уеслі Снейдер і Дідьє Дрогба. Однак коли перед турками забрежіл світло, "Реал" узяв себе в руки і зусиллями Роналду забив ще один гол. У підсумку протистояння завершилося з загальним рахунком 5:3 на користь "Реала". Точнісінько як у чвертьфіналі 2001 року.

Місцева торсида ще до матчу оповістила округа криками: "Це" Алі Самі Єн "! Звідси немає виходу!" Проте вже на сьомій хвилині Роналду зробив результат 4:0 за сумою двох зустрічей, і сам "Галатасарай" опинився в безвихідному становищі. Не зумівши як слід відбитися після подачі кутового, турки дозволили "Реалу" ще раз підібратися до воріт. Месут Езіл кинув Самі Хедіра у прорив по правому краю штрафного, той прострілив на Роналду, і португалець випередив Ебуе - 1:0.

Оглушливий свист, яким у перші хвилини супроводжувалося кожне торкання мадридців, тепер звучав все тихіше й тихіше. Анхель Ді Марія, отримавши від Роналду блискучий пас п'ятою, міг забити другий гол, але напоготові виявився Фернандо Муслера.

"Галатасараю" попереду дуже не вистачало кращого бомбардира команди Бурака Йилмаза, пропускав матч через дискваліфікацію. Лише тільки на 39-й хвилині Снейдер ударом низом потривожив Дієго Лопеса.

У перерві Терім, прагнучи внести позитивні зміни в гру, випустив Нордіна Амрабат замість Хаміт Алтинтоп. Однак гості продовжували домінувати і в другому таймі. Ді Марія вивів на забійну позицію Роналду, але португалець показав, що він не надлюдина і теж може пробити повз.

Після цього "Галатасарай" нарешті завівся і почав створювати мадридської обороні труднощі. На 57-й хвилині господарі зрівняли рахунок. Снейдер подав від лицьової лінії на кордон штрафний, і набіг Ебуе гарматним пострілом вразив ліву "дев'ятку". Цей гол став для івуарійця першим в сезоні.

Незабаром Снейдер відверто пробачив "Реал", коли Фабіу Коентрау допустив помилку, в простій ситуації виклавши м'яч під удар голландцеві. Якщо тоді він розгубився і промахнувся із забійної позиції, то на 70-й хвилині таки вразив ворота Лопеса. Снейдер майстерно обіграв Рафаеля Варана і більярдним ударом відправив м'яч у сітку. Минуло лише дві хвилини, і рахунок став 3:1. Амрабат прострілив у воротарський, а Дрогба показав клас і завдав бездоганний удар п'ятою. Трибуни були в екстазі.

Міг Дрогба зробити і дубль, але взяття воріт не було зараховано через офсайд. Гості помітно нервували, що вилилося в видалення Альваро Арбелоа, який отримав дві жовті картки поспіль. На останніх секундах Роналду скоротив відставання "Реала" в рахунку з передачі Каріма Бензема.
Кращий бомбардир турніру забив вже 11-й гол, а його команда в п'ятницю дізнається ім'я суперника по півфіналу.

© UEFA.com 1998-2013. All rights reserved.


Категорія: Спорт | Переглядів: 623 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: